Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un film 3D inspirat de jocul Angry Birds va fi lansat in 2016.

România Liberă România Liberă,
Un film 3D inspirat de jocul Angry Birds va fi lansat in 2016.

Producatorii jocului Angry Birds au confirmat miercuri informatia potrivit careia o versiune cinematografica a acestuia va fi lansata in 2016, in format 3D, informeaza bbc. co. uk, potrivit Mediafax. Rovio, compania care a lansat aceasta aplicatie pentru telefoane inteligente in decembrie 2009, a precizat ca noul film va fi o pelicula de animatie si va fi realizata in format 3D. Filmul va fi produs de John Cohen, cineastul care a produs in trecut filme din francizele Omul de fier/ Iron . continuă pe România Liberă

Un film 3D inspirat de jocul Angry Birds va fi lansat in 2016

Cel mai popular joc pentru iPhone, Angry Birds, a transformat mica firma finlandeza care l-a creat, Rovio, intr-un gigant de miliarde de euro. Producatorii jocului Angry Birds au confirmat miercuri informatia.

Angry Birds va deveni lung metraj in cativa ani

Populara serie de jocuri, Angry Birds, se va reflecta intr-un film de animatie ce va ajunge pe marile ecrane undeva in 2016. Compania Rovio este foarte serioasa in a-si transpune franciza pe marile ecrane. Astazi, compania a anuntat ca John Cohen, producatorul filmului de animatie Despicable Me, va fi unul din primii membri ai echipei de dezvoltare. In trecut Cohen a mai lucrat la 2 filme din seria Ice Age si unul din remake-urile la Alvin and The Chipmunks. Finantat .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )