Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul Caini, elogiat in marile publicatii din Franta Noua senzatie a cinema-ului romanesc

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Filmul Caini, elogiat in marile publicatii din Franta Noua senzatie a cinema-ului romanesc

Lansat in cinematografele din Franta pe 28 septembrie, la o saptamana dupa premiera din Romania, filmul Caini, debutul regizorului Bogdan Mirica, este elogiat in marile publicatii din Franta. Cotidienele franceze Le Figaro, Liberation sau Nouvel Observateur, reviste precum Paris Match si Time Out si publicatii online de cultura recomanda filmul ca una dintre cele mai . continuă pe Ceaşca de Cultură

Filmul Caini, elogiat in marile publicatii din Franta: Noua senzatie a cinema-ului romanesc

Lansat in cinematografele din Franta pe 28 septembrie, la o saptamana dupa premiera din Romania, filmul Caini, debutul regizorului Bogdan Mirica, este elogiat in marile publicatii.

Filmul Caini, elogiat in presa franceza: Un neo-western care-ti taie rasuflarea

Caini, primul lungmetraj al regizorului Bogdan Mirica, si castigatorul premiul criticilor de film FIRESCI) la Cannes, Trofeul Transilvania la TIFF 2016 si doua premii la Festivalul de la Sarajevo, este elogiat in marile publicatii din Franta. Cotidienele franceze, reviste si publicatii de cultura recomanda filmul lui regizorului roman ca fiind un neo-western care-ti taie rasuflarea si un debut foarte promitator, informeaza Transilvania Film. Thrillerul a fost Lansat in cinematografele din Franta pe 28 septembrie, la o saptamana dupa premiera din Romania.

Filmul Caini, regizat de Bogdan Mirica, elogiat in presa franceza, cu ocazia lansarii sale in aceasta tara

Caini, lungmetrajul de debut al regizorului roman Bogdan Mirica, a fost elogiat de presa franceza, cu ocazia lansarii sale de miercuri in cinematografele din aceasta tara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )