Libnet.ro
UNICEF

09:15

Finantele au atras 600 milioane lei prin obligatiuni pe patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras 600 milioane lei prin obligatiuni pe patru ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 600 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta in iunie 2017, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 4,52%. continuă pe Ziarul Bursa

Tranzactiile cu Fondul Proprietatea si Ductil Buzau au urcat lichiditatea la aproape 100 milioane lei

Lichiditatea din prima zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 96,39 milioane lei 21,69 milioane euro), de peste patru ori mai mare decat cea de vineri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 20,19 milioane lei 4,53 milioane euro).

Flanco Black Friday: vanzari de 72 milioane lei

Retailerul electroIT Flanco anunta rezultatele de vanzari pentru campania Black Friday 2013, derulata in perioada 22-24 noiembrie. Astfel, la a treia editie de Black Friday la Flanco, s-au inregistrat vanzari de 72 milioane lei, cu 31% mai mult decat.

Tranzactii cu cereale. Trei barbati, urmariti penal dupa ce au inselat statul cu peste 4,3 milioane lei

Trei barbati, reprezentanti legali ai unei firme, au fost pusi sub urmarire penala, dupa ce politistii au stabilit ca au inselat statul cu peste 4,3 milioane lei din tranzactii cu cereale.

Lichiditate de circa 66,47 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 66,47 milioane lei circa 14,93 milioane euro).

Actionarii Dafora au aprobat un imprumut de 28,7 milioane lei de la Banca Transilvania

Actionarii Dafora Medias DAFR) a aprobat, vineri, contractarea unei facilitati de credit de 28,7 milioane lei 6,4 milioane de euro) de la Banca Transilvania TLV) pentru finantarea capitalului de lucru si investitii, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Primaria Capitalei vrea sa plateasca 16 milioane de lei ca sa numere copacii de pe domeniul privat, desi i-a mai numarat odata in 2011

Primaria Capitalei vrea sa plateasca pentru inventarierea spatiilor verzi, aflate pe domeniul privat din Bucuresti, si actualizarea inventarului facut pe spatiile publice, circa 16 milioane de lei, potrivit unui anunt publicat pe site-ul de licitatii publice. Firmele interesate pot depune ofertele pana pe 9 ianuarie 2014. In 2011, insa, Primaria Capitalei terminat de inventariat spatiile verzi aflate pe domeniul public, inventar pentru care a platit 9,3 milioane lei si in cadrul caruia s-au inventariat si copacii de pe proprietate privata.

Romania va aloca in anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR in Republica Moldova

Bugetul Societatii Romane de Televiziune pe anul 2014, in cuantum de 179,9 milioane de lei romanesti, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultura din Parlament, care au adoptat si un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 3,1 milioane de lei circa 12,5 milioane lei moldovenesti) , pentru reluarea emisiei TVR in Republica Moldova, potrivit Mediafax.

SIF Moldova aporteaza cladiri si terenuri de 4,16 milioane lei la capitalul Casa SA

Conducerea SIF Moldova a aprobat aportarea unor cladiri, cu terenurile aferente, in valoare de 4,16 milioane de lei, la capitalul Casa SA, societate la care SIF2 detine un pachet de 97,53% din actiuni, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

F64 Studio, venituri de peste 9 milioane lei de Black Friday

Magazinul online F64 a inregistrat, cu ocazia campaniei de Black Friday de anul acesta, venituri de peste 9 milioane de lei, fiind comandate 14. 800 de produse comandate, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )