Libnet.ro
UNICEF

22:30

Finantele vor sa atraga de doua ori mai multi bani decat media ultimelor trei luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele vor sa atraga de doua ori mai multi bani decat media ultimelor trei luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa obtina, luna aceasta, 4,75 miliarde de lei si 150 milioane de euro, in conditiile in care, in ultimele trei luni, media sumelor atrase a fost de circa 2,5 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Chitioiu: in bugetul pe 2014 vom aloca mai multi bani la sanatate, educatie si investitii.

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, miercuri seara, ca in bugetul pe anul 2014 vor fi alocate sume mai mari pentru educatie si sanatate, fata de 2013. Ministrul a precizat ca alte prioritati importante ale constructiei bugetare vizeaza domeniul investitiilor, agricultura si energia, sectoare care pot aduce bani la stat. Daca ar trebui sa dam cat cere fiecare ministru, fiecare ordonator principal de credite, ar trebui sa avem o masa bugetara nu de 32-33%, ar trebui sa avem 60% .

Chitioiu: Vom aloca mai multi bani la sanatate, educatie si investitii

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a precizat ca, in bugetul aferent anului viitor, vor fi prevazute sume mai mari pentru educatie si sanatate, precizand ca o alta prioritate vizeaza domeniul investitiilor, potrivit surselor de presa.

Business Report: Privatiarea CFR Marfa: Gruia Stoica a deschis contul escrow la Banca Transilvania; Dobanzile la creditele de casa in lei au coborat aproape de nivelul celor in euro; Autostrada Sibiu-Brasov versus Sibiu-Pitesti: realism sau fantezie?

Finantele vor sa atraga de doua ori mai multi bani decat media ultimelor trei luni. Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa obtina. Gigantii petrolieri, sub asaltul lupilor tineri. Anul trecut, in Romania s-au vandut carburanti auto in valoare de peste sapte miliarde de euro. Nu e de.

Lichiditate de doua ori mai mica decat ieri la pranz

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 4,81 milioane lei circa 1,08 milioane euro), mai pu and tin de jumatate din rulajul de ieri, la acelea and si ore, cand investitorii tranzac and tionasera de 10,20 milioane lei circa 2,29 milioane euro).

Ponta spune ca a vorbit in scris cu Papici de doua ori, solicitand sa fie audiat in dosarul referendumului

Premierul Victor Ponta a declarat ca a vorbit in scris de doua ori cu procurorul DNA, Lucian Papici, solicitandu-i sa fie audiat, in calitate de premier si sef al USL, ca martor in dosarul fraudelor la referendum, insa Papici i-a transmis tot de doua ori ca nu il intereseaza probele, informeaza Mediafax.

Ponta spune ca a vorbit in scris cu Papici de doua ori, ca sa fie audiat in ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca a vorbit in scris de doua ori cu procurorul DNA, Lucian Papici, solicitandu-i sa fie audiat, in calitate de premier si sef al USL, ca martor in dosarul fraudelor la referendum, insa Papici i-a transmis tot de doua ori ca nu il intereseaza probele, transmite Mediafax. In calitatea mea de prim-ministru si de sef al USL, in perioada in care domnul Morar si domnul Papici spun ca s-a fraudat referendumul, deci nu in calitatea mea de jurnalist sau de .

Lichiditate de 7 ori mai mica decat luni

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 29,43 milioane lei 6,6 milioane euro), de aproximativ 7 ori mai putin decat luni, cand investitorii au tranzactionat de 211,6 milioane lei 47,4 milioane euro).

Islanda isi curata soselele de omat de patru ori mai ieftin decat Romania.

Premierul Ponta sustine ca sunt inca administratii locale care nu au incheiat contracte de deszapezire a drumurilor pe timp de iarna deoarece firmele de profil nu mai vor sa lucreze pe bani putini si sa fie si criticate inclusiv de presa, afirmand ca din aceste motive nu mai sunt gasiti clienti. Stiu ca sunt zone unde nu s-au incheiat contractele, pentru ca atat i-am tocat si noi, si presa pe cei care deszapezeau ca au plecat, nu mai vor sa mai deszapezeasca, ca daca. si cu bani .

Tot mai multi romani afara, tot mai putini bani in tara

Cele mai mari cresteri ale numarului de migranti internationali intre 2010 si 2013 au fost inregistrate de Romania +4,8%), urmata de Turcia +2,8%) si Ungaria +2,7%), potrivit unui raport al Bancii Mondiale BM). Numarul emigrantilor romani se ridica la 2,77 milioane la nivelul anului 2010, ceea ce inseamna ca in 2013 totalul celor plecati din tara a crescut la 2,9 milioane, respectiv cu 200. 000 de persoane mai mult.

Oficialii europeni cer Romaniei sa aloce mai multi bani combaterii saraciei si excluziunii sociale in perioada 2014-2020

Comisia Europeana va sustine in viitoarea perioada de programare 2014-2020 incluziunea sociala si combaterea saraciei si, ca atare, se asteapta ca Romania sa propuna in urmatoarele zile un acord de parteneriat revizuit si sa se orienteze spre persoanele cel mai grav afectate de saracie si excluziune sociala, a declarat, miercuri, reprezentantul CE Philippe Hatt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )