Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de 7 ori mai mica decat luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de 7 ori mai mica decat luni

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 29,43 milioane lei 6,6 milioane euro), de aproximativ 7 ori mai putin decat luni, cand investitorii au tranzactionat de 211,6 milioane lei 47,4 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de doua ori mai mica decat ieri la pranz

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 4,81 milioane lei circa 1,08 milioane euro), mai pu and tin de jumatate din rulajul de ieri, la acelea and si ore, cand investitorii tranzac and tionasera de 10,20 milioane lei circa 2,29 milioane euro).

Islanda isi curata soselele de omat de patru ori mai ieftin decat Romania.

Premierul Ponta sustine ca sunt inca administratii locale care nu au incheiat contracte de deszapezire a drumurilor pe timp de iarna deoarece firmele de profil nu mai vor sa lucreze pe bani putini si sa fie si criticate inclusiv de presa, afirmand ca din aceste motive nu mai sunt gasiti clienti. Stiu ca sunt zone unde nu s-au incheiat contractele, pentru ca atat i-am tocat si noi, si presa pe cei care deszapezeau ca au plecat, nu mai vor sa mai deszapezeasca, ca daca. si cu bani .

Laurentiu Reghecampf: Cu Chelsea vom juca mai bine decat am facut-o cu Schalke

Laurentiu Reghecampf a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre meciul cu Chelsea, din Champions League. Vom juca mult mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke. Noi vom incerca, prin forta noastra colectiva, sa le punem anumite probleme, a precizat antrenorul campioanei Romaniei.

Ploi in Capitala: Serviciul 112 a primit de 5 ori mai multe apeluri decat intr-o zi obisnuita.

Un numar de 715 apeluri au fost facute marti la 112 din Bucuresti si Ilfov, in timp ce media zilnica a acestora este de doar 165, a precizat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Adrian Fulea. Din totalul celor 715 apeluri directionate catre ISU in perioada codului portocaliu de ploi, 505 au vizat urmari ale vremii nefavorabile, a mai spus reprezentantul STS. Potrivit lui Fulea, oamenii au semnalat, printre altele, arbori, stalpi si panouri .

Sharp Aquos Phone Xx vine cu cea mai mica rama pe toate partile

Cu toate ca foarte multi producatori se chinuie la acest capitol, momentan Sharp a castigat titlul de a integra cea mai subtire rama in Aquos Phone Xx. Incercand sa ofere un ecran cat mai generos intr-un smartphone de dimensiuni cat mai reduse, cei de la Sharp au anuntat actualul lider de piata la acest capitol cu un nume foarte simplu, Aquos Phone Xx. Noul terminal al japonezilor, ce se va comercializa prin intermediul operatorului Softbank 4G LTE, va avea un [].

Studiu: Popularitatea Windows 7 creste mai repede decat cea a Windows 8

O dovada a faptului ca Microsoft mai are mult de lucru la noul sistem de operare, un studiu confirma o adoptie mai rapida de Windows 7 decat de Windows 8. NetStat a folosit traficul online ca un reper relevant vizavi de popularitatea unui sistem de operare si a publicat cel mai recent studiu pe marginea informatiilor aferente lunii septembrie. In mod normal, un sistem de operare nou intra pe o treapta ascendenta de adoptie destul de rapida la o perioada [].

Avertizare Cod galben de ploi abundente, incepand de duminica seara, pentru Bucuresti si mai multe judete. Luni intra in vigoare un Cod Portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe atentionari de ploi abundente. Capitala si mai multe judete din jumatatea sudica a tarii se vor afla sub Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabil de duminica seara pana miercurii dimineata. Totodata, luni seara intra in vigoare o atentionare meteo Cod Portocaliu care vizeaza sud-estul tarii, fiind valabila, de asemenea pana miercuri.

Meciul de la Ploiesti, dintre Petrolul si CFR Cluj, deviaza mai multe trasee, luni seara

Traseele RATP Ploiesti 5, 28, 36, 44 barat si 104 vor circula deviat luni seara, intre orele 20. 00, ca urmare a desfasurarii meciului dintre Petrolul si CFR Cluj.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )