Libnet.ro
UNICEF

10:45

Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD. in ce partid s-a inscris

Adevărul Adevărul,
Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD. in ce partid s-a inscris

Finul lui Victor Ponta, deputatul Marius Manolache, a demisionat din PSD si s-a inscris in Partidul Romania Unita, condus de Bogdan Diaconu, trecut si el prin PSD. continuă pe Adevărul

Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD: Acesta s-a inscris imediat in alt partid (FOTO)

Deputatul Marius Manolache, fin al lui Victor Ponta, si-a anuntat demisia din Partidul Social Democrat. Acesta s-a inscris imediat in Partidul Romania Unita condus de Bogdan Diaconu. Liderul PRU.

Cozile din diaspora erau formate de cei care se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor

Fostul premier Victor Ponta a sustinut, duminica seara, ca la ultimele alegeri prezidentiale unii cetateni romani din afara tarii se asezau de mai multe ori la rand pentru a forma cozi si pentru a fi aratati la televizor.

imi pare rau ca deputatul Manolache a plecat din PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, ca ii pare rau ca deputatul social-democrat Marius Manolache a demisionat din partid, mentionand totodata ca respinge orice implicare a lui Victor Ponta in decizia privind plecarea la PRU luata de respectivul parlamentar, potrivit unor surse din presa.

Daca am luat sau nu decizia buna, va decide istoria. Victor Ponta face noi dezvaluiri din perioada cand a demisionat

Victor Ponta, fostul premier, vine cu noi dezvaluiri din perioada cand a demisionat de la Palatul Victoria, ca urmare a miscarilor de strada de dupa Colectiv. Ponta a spus ca a decis sa plece pentru ca.

Victor Ponta spune abia acum de ce a demisionat din fruntea Guvernului. Se dorea sa se intample in Romania ce s-a intamplat in Ucraina

Fostul premier Victor Ponta a declaratca in noiembrie 2015, inainte de a-si da demisia din fruntea Guvernului, a primit informatii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea,.

isi face Victor Ponta un nou partid?

Victor Ponta se bucura in continuare de un nivel ridicat de popularitate, conform celor mai recente sondaje. in acest context, scrie stiripesurse. ro, exista o varianta de lucru in care Victor Ponta.

Victor Ponta contesta ordinul de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Fostul premier Victor Ponta contesta revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor, a anuntat Ministerul Educatiei. Am primit marti, plangerea prealabila a domnului Ponta,.

Victor Ponta il ironizeaza pe Dacian Ciolos: Pe cine l-a propus ca ministru al Fondurilor Europene

Fostul premier Victor Ponta ii face, pe pagina sa de Facebook, o propunere lui Dacian Ciolos pentru a fi numit in Guvern ca ministru al Fondurilor Europene. Ponta il recomanda actualului.

Costin Borc, replica pentru Victor Ponta: Am stat la coada la Londra vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa putem vota

Vicepremierul Costin Borc povesteste luni, pe pagina sa de Facebook, ca, la alegerile prezidentiale din anul 2014, a stat la coada la Londra, impreuna cu fiul sau, vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa reusim sa votam, ca reactie la declaratiile de duminica seara ale lui Victor Ponta. Fostul premier a sustinut ca Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau de 2, 3, 4 ori la rand, sa se arate la televizor. Costin Borc spune ca Domnul Victor Ponta mi-a amintit de inca o lipsa a guvernului tehnocrat :) Nu avem . tupeu.

Victor Ponta sfideaza diaspora: Nu eu am facut cozile la alegeri ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se dea la televizor (VIDEO)

Declaratii surprinzatoare ale fostului premier Victor Ponta in legatura cu alegerile din 2014, atunci cand s-au format cozi uriase le sectiile de votare din strainatate. Ponta sustine ca nu este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )