Libnet.ro
UNICEF

09:15

Firea si Dragnea, fata in fata la sedinta PSD! Primarul Capitalei: Deranjeaza faptul ca spun adevarul (VIDEO)

B1 B1,
Firea si Dragnea, fata in fata la sedinta PSD! Primarul Capitalei: Deranjeaza faptul ca spun adevarul (VIDEO)

Sedinta tensionata, marti, in PSD. Primarul Capitalei Gabriela Firea, pentru prima data fata in fata cu Liviu Dragnea de la atacurile virulente de saptamana trecuta. Aceasta a spus ca este. continuă pe B1

Firea si Dragnea, fata in fata la sedinta PSD! Primarul Capitalei: Deranjeaza faptul ca spun adevarul (VIDEO)

Sedinta tensionata, marti, in PSD. Primarul Capitalei Gabriela Firea, pentru prima data fata in fata cu Liviu Dragnea de la atacurile virulente de saptamana trecuta. Aceasta a spus ca este.

Gabriela Firea si Liviu Dragnea, fata in fata la sedinta PSD

Gabriela Firea, primar general al Municipiului Bucuresti, a facut noi declaratii inainte de sedinta PSD. Voi lua cuvantul in legatura cu ce se propune ca si ordine de zi, daca se va discuta despre.

Razboiul Firea-Dragnea, la un alt nivel. Prima reactie din PSD

Razboiul Firea-Dragnea a ajunsla un alt nivel. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa promoveze o ordonanta de.

Gabriela Firea: Dragnea vrea desfiintarea Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a avut luni o declaratie de presa, in care l-a criticat pe liderul PSD Liviu Dragnea, despre care spune ca vrea sa imparta Bucurestiul in saseorasele ma.

Firea: Dragnea vrea sa ma lichideze. Vrea sa dea OUG pentru desfiintarea Primariei Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca liderul PSD Liviu Dragnea vrea sa o lichideze si ca intentioneaza sa fie adoptata o ordonanta de urgenta pentru desfiintarea Primariei Capitalei.

Firea: Dragnea vrea sa ma chinuie. Vrea sa desfiinteze Primaria Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, ca liderul PSD Liviu Dragnea vrea sa o lichideze si ca intentioneaza sa fie adoptata o ordonanta de urgenta pentru desfiintarea.

Raspunsul lui Dragnea la acuzatia ca vrea sa lichideze Primaria Capitalei

Liviu Dragnea a comentat, luni, acuzatiile pe care i le-a adus primarul general Gabriela Firea, potrivit carora, liderul PSD si-ar dori desfiintarea Primariei Capitalei printr-o ordonanta de Urgenta. in replica, Dragnea a declarat ca acestea sunt niste enormitati si a refuzat sa comenteze mai multe pe acest subiect.

UPDATE Firea sustine ca Dragnea pregateste OUG pentru a desfiinta Bucurestiul: Vrea sa ma anihileze / Despre o candidatura la Cotroceni: Niciodata sa nu spui niciodata

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca, intr-o intrevedere cu primarii de sector, Liviu Dragnea ar fi anuntat ca are pregatita o ordonanta de urgenta prin care sa desfiinteze Bucurestiul si sa transforme cele sase sectoare in orase. Firea a precizat ca o astfel de OUG este anticonstitutionala, insa a sustinut ca Dragnea ar vrea sa o anihileze.

Gabriela Firea: Dragnea vrea OUG sa desfiinteze Bucurestiul, atat de tare il deranjez. Daca ar putea, m-ar lichida si fizic

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea e atat de inversunat impotriva ei, incat isi doreste ca Guvernul sa adopte o Ordonanta de Urgenta prin care cele sase sectoare ale Bucurestiului sa devina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )