Libnet.ro
UNICEF

17:45

Firea: Podul Ciurel este aproape gata in acest moment. Acum avem un pod foarte frumos, european, care va fi dat in circulatie in momentul in care incep si scolile

Adevărul Adevărul,
Firea: Podul Ciurel este aproape gata in acest moment. Acum avem un pod foarte frumos, european, care va fi dat in circulatie in momentul in care incep si scolile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca Podul Ciurel este aproape gata si va fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar. Acum avem un pod foarte frumos, european, spune Firea. continuă pe Adevărul

FIREA: Podul Ciurel este aproape gata in acest moment

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca Podul Ciurel este aproape gata si va fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar. Acum avem un pod foarte frumos, european, spune Firea, conform news. ro.

Gabriela Firea a facut anuntul acum! Ce se intampla cu Podul Ciurel: in premiera

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a anuntat ca Podul Ciurel este aproape gata si urmeaza a fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar: Acum avem un pod foarte frumos, european, a spus Gabriela Firea. Gabriela Firea a facut anuntul acum! in premiera, facem legatura intre Nordul si Sudul Capitalei, prin santierele deschise .

Veste buna pentru bucuresteni! Gabriela Firea a anuntat ca Podul Ciurel este gata

Veste buna pentru bucuresteni! Primaria Capitalei a anuntat ca Podul Ciurel este gata si va fi deschis circulatiei in primele zile ale lunii septembrie, in asa fel incat odata cu inceperea scolii, sa nu se mai produca ambuteiaje in zona.

Veste buna pentru bucuresteni! O pasarela pietonala este aproape gata

Pasarela pietonala de aproape 100 de tone care leaga sectorul 4 de orasul Popesti Leordeni este montata astazi. Este ultima faza a constructiei, cea in care se afiseaza tronsonul de 50 de tone, cu o lungime de 22 de metri. Operatiunea are loc peste liniile de metrou.

Concedii medicale Romania. Schimbari importante in UE si in tara noastra. Ce trebuie sa stim din acest moment

Modificari suplimentare la legislatia concediilor medicale si la Legea sanatatii. Schimbarile au fost adoptate luni seara de Executiv si au aparut marti in Monitorul Oficial. Noi modificari la concediile medicale, in vigoare Este vorba despre OUG nr. 1452020, aparuta marti in Monitorul Oficial nr. 776 si care contine schimbari la OUR nr. 1582005, cea cu .

Revolutie in Romania, mai mare decat in 1989. Previziunea crunta din acest moment

O previziune socanta baga Romania in sperieti. in tara noastra, in scurt timp, ar urma sa aiba loc o revolutie violenta cum a fost cea din 1989. Motivul este acela ca oamenii nu se mai simt in siguranta, nu au siguranta zilei de maine. Revolutie in tara noastra, mai mare decat cea din 1989. Previziunea .

Pierderi uriase pentru KFC si Pizza Hut in Romania. Ce se intampla in acest moment

KFC si Pizza Hut au inregistrat pierderi uriase in contextul epidemiei coronavirus, respectiv a masurilor de restrictie impuse de starea de urgenta, chiar daca si-au mentinut magazinele de tip Drive Thru deschise, precum si livrarile la domiciliu. KFC si Pizza Hut, pierderi uriase in Romania. Ce se intampla in acest moment cu compania Sphera Franchise, .

Auchan a facut marele anunt. Toti clientii trebuie sa afle ce se intampla din acest moment

Auchan si OMV Petrom au semnat un parteneriat in urma caruia retailer-ul multinational francez va deschide 400 de magazine de proximitate in statiile de distributie de carburanti ale companiei petroliere. Mai multe detalii, in continuare. Auchan deschide 400 de magazine in benzinariile OMV Petrom 400 de magazine de proximitate vor fi deschise in benzinariile Petrom, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )