Libnet.ro
UNICEF

19:31

Auchan a facut marele anunt. Toti clientii trebuie sa afle ce se intampla din acest moment

Playtech Playtech,
Auchan a facut marele anunt. Toti clientii trebuie sa afle ce se intampla din acest moment

Auchan si OMV Petrom au semnat un parteneriat in urma caruia retailer-ul multinational francez va deschide 400 de magazine de proximitate in statiile de distributie de carburanti ale companiei petroliere. Mai multe detalii, in continuare. Auchan deschide 400 de magazine in benzinariile OMV Petrom 400 de magazine de proximitate vor fi deschise in benzinariile Petrom, . continuă pe Playtech

Marisa Paloma se marita. Vedeta de la Kanal D a facut marele anunt

Se marita Marisa Paloma. Vedeta Kanal D si-a anuntat fanii virtuali de pe reteaua de socializare ca s-a logodit. Norocosul este Liviu Stanciu, realizator de programe la Kanal D. Marisa Paloma se casatoreste. Vedeta emisiunii Bravi, ai stil de la Kanal D a facut marele anunt Bat clopote de nunta pentru Marisa Paloma. Vedeta Bravo, .

Marcel Ciolacu a facut marele anunt despre cand se va vota motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca motiunea de cenzura se va vota luni, 31 august. De altfel, Marcel Ciolacu a mai spus ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede.

O noua linie de autobuz in Capitala! Primarul Gabriela Firea a facut marele anunt

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook infiintarea unei noi linii de autobuz in cartierul Aparatotii Patriei. Autobuzul va avea indicativul 241 si va circula intre Sos. Berceni Bd. Metalurgiei Str. Turnu Magurele.

Lidl are o surpriza pentru toti clientii: iata ce ofera gratis!

Lidl, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail din Romania, are o surpriza pentru toti clientii. Ofera stickere pentru cumpararurile ce depasesc o anumita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )