Libnet.ro
UNICEF

21:00

Firea: Sotul meu l-a sunat pe Orban in noaptea alegerilor si l-a intrebat de ce m-a demonizat

Hotnews Hotnews,
 Firea: Sotul meu l-a sunat pe Orban in noaptea alegerilor si l-a intrebat de ce m-a demonizat

Gabriela Firea acuza in continuare ca la adresa sa a fost o campanie negativa, sustinand ca sotul sau l-a sunat in noaptea alegerilor pentru a-l intreba pe premierul si seful PNL, Ludovic Orban, de ce a demonizat-o. continuă pe Hotnews

Dezvaluiri din noaptea alegerilor. Pandele, revoltat, l-a sunat pe Ludovic Orban. Ce au vorbit

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit ca sotul sau, Florin Pandele, primarul din Voluntari, l-a sunat in noaptea alegerilor locale pe premierul Ludovic Orban.

Ce s-a intamplat in noaptea alegerilor. Firea a dezvaluit tot: discutia dintre Orban si Pandele

Gabriela Firea a facut dezvaluiri despre ce se s-a intamplat in noaptea de alegeri, despre dicutia dintre Florentin Pandele si Ludovic Orban. Gabriela Firea a dezvaluit, marti, faptul ca in noaptea alegerilor sotul sau, Florentin Pandele, l-a sunat pe presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l intreba daca e convins ca a facut bine, ca i-a .

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )