Libnet.ro
UNICEF

15:45

O firma din Satu Mare este Cel mai promitator brand romanesc din 2016

Adevărul Adevărul,
O firma din Satu Mare este Cel mai promitator brand romanesc din 2016

Competitia dedicata brandurilor romanesti a adunat si in acest an cateva zeci de aplicanti la start. Dupa jurizare a fost aleasa caCel mai promitator brand romanesc firma Dr. Vitamin din Odoreu. continuă pe Adevărul

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Acest fruct are o valoare nutritionala uriasa iar expertii sustin ca ar putea fi cel mai sanatos fruct din lume. Ajuta in majoritatea conditiilor medicale. Este un aliment minune pe care trebuie sa le incluzi in.

inainte de a iesi din casa, isi usuca pantofii cu feohn-ul. Este cel mai tare truc

Cum iarna bata le usa nu e de mirare ca un video a devenit viral pe internet prezentand diverse modalitati de a-ti fi cald inainte de a iesi din casa. Peste 1. 4 milioane de oameni au aflat diverse.

Traian Basescu sustine ca dosarul in care este acuzat de spalare de bani este cel mai umilitor pe care il poate avea

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat joi dimineata la sediul ICCJ, pentru o audiere intr-un dosar in care este acuzat ca nu si-a respectat promisiunea de a demisiona.

Proastia e o boala. O cantareata din Romania, umilita in cel mai urat mod de Razvan si Dani (VIDEO)

O cantareata din showbizul autohton a fost facuta in ultimul hal la emisiunea prezentata de Razvan si Dani. Lexie Shine a venit in emisiunea celor pentru a prezenta videolipul piesei.

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Dosar de Politician: Ioana Bran vrea sa devina deputat PSD de Satu Mare, desi provine dintr-o familie de penali (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit joi la Dosar de politician despre cine Ioana Bran, o tanara care vrea sa devina deputat PSD de Satu Mare Ioana Bran este prima femeie din Romania experta.

Expozitia comemorativaPuskas Ferencs ajunge la Satu Mare. E doar a doua iesire a expozitiei in afara Ungariei

Cei de la UDMR Satu Mare au dorit aceasta expozitie la Zilele Culturale Partium, dar nu au reusit sa faca acest lucru. Totusi au considerat ca ar face o bucurie pentru cateva mii de oameni, motiv pentru care nu au renuntat la idee. Expozitia va putea fi vizitata 2 saptamani.

Trei tineri pornesc intr-o excursie cu Dacia pana in Anglia. Totul din patriotism si dragoste fata de masina romaneasca

Trei tineri din Satu Mare doresc sa aduca un omagiu masinii pe care au invatat sa conduca si despre care cosnidera ca-i reprezinta pe romani. Acestia planuiesc o excursia pana in Anglia, iar ulterior cate una in fiecare tara din Europa.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )