Libnet.ro
UNICEF

21:30

Firma Porsche, care a produs masina in care a murit Paul Walker, data in judecata de vaduva soferului

B1 B1,
Firma Porsche, care a produs masina in care a murit Paul Walker, data in judecata de vaduva soferului

Vaduva lui Roger Rodas, barbatul care se afla la volanul masinii Porsche Carrera GT in momentul producerii accidentului in care acesta si actorul Paul Walker si-au pierdut viata, pe 30 noiembrie 2013, a depus, . continuă pe B1

Porsche, data in judecata dupa accidentul in care a murit Paul Walker

Vaduva lui Roger Rodas, barbatul care se afla la volanul masinii Porsche Carrera GT in momentul producerii accidentului in care acesta si actorul Paul Walker si-au pierdut viata, pe 30 noiembrie 2013, a depus o plangere impotriva companiei producatoare.

Vaduva lui Roger Rodas da in judecata Porsche: Accidentul in care a murit Paul Walker, cauzat de erori de constructie

Vaduva lui Roger Rodas, pilotul de curse care a murit in acelasi accident cu actorul Paul Walker, da in judecata Porsche America de Nord si cere daune materiale, relateaza Los Angeles Times. Astfel, Kristine.

Sotia soferului care a murit odata cu Paul Walker a dat in judecata compania Porsche

Kristine Rodas, sotia lui Roger Rodas, soferul masinii implicate in accidentul ce a condus la moartea actorului Paul Walker, starul din franciza Furios si iute, a dat in judecata compania Porshe. Rodas, care si-a pierdut si ea sotul, sustine ca defectiunile tehnice au cauzat accidentul, relateaza The Hollywood Reporter.

Accidentul lui Paul Walker: Porsche, actionata in judecata in SUA

Compania Porsche a fost actionata in judecata in Statele Unite ale Americii, dupa accidentul mortal in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker, starul din The Fast and The Furious.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )