Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firmele de insolventa castiga, uneori, mai mult decat creditorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firmele de insolventa castiga, uneori, mai mult decat creditorii

Firmele de insolventa castiga, in unele cazuri, mai mult decat creditorii, potrivit lui Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR). continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Florin Pogonaru: Firmele de insolventa castiga, uneori, mai mult decat creditorii; Pericolul care se ascunde in spatele banilor digitali; In estul Capitalei se pompeaza 300 de milioane euro in doua malluri apropiate. Care va rezista?

Cine are dreptul sa decida exploatarea resurselor din subsolurile Romaniei?In Romania nu e ca in America si in Pungesti nu e ca in. Prognoza CE pe Romania 2014: Motorul de crestere se va schimba dinspre exporturi spre cererea interna. Avansul puternic.

Nivelul creditelor neperformante al bancilor elene, de doua ori mai mult decat capitalul

Nivelul creditelor neperformante NPL) din sistemul bancar elen a crescut semnificativ in 2013, la mai mult decat dublul capitalului bancilor din Grecia, conform unui raport al companiei de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC).

Cum te fac magazinele sa cumperi mai mult decat ai nevoie

Magazinele cheltuie milioane de dolarii anual pe diverse studii prin care cerceteaza comportamentul si tendintele consumatorilor. Iar acestia sunt bani care se intorc inzecit de vreme ce managerii supermarketurilor.

Daniel Constantin: Terenurile agricole valoreaza mai mult decat spune mediul bancar

Bancile subevalueaza terenurile agricole din tara noastra, a spus recent ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la evenimentul de lansare a Cartii Albe a Agriculturii. La randul sau, ambasadorul Frantei in Romania, Excelenta Sa, Phillipe Gustin, a sustinut ca miza tarii noastre rezida in aparitia unei economii rurale viabile si a unei amenajari teritoriale coerente.

Mircea Badea: Stii de ce nu este lumea interesata de faptul ca vor plati mai mult la benzina? Pentru ca este Bianca Dragusanu in Dubai

Se pare ca Bianca Dragusanu face audiente mai mari decat cresterea taxelor, scumpirea benzinei. Asa ca, Mircea Badea a decis sa se adapteze si sa vorbeasca despre mondenitati. Tu stii de ce nu este lumea .

in Franta, cultura e mai profitabila decat industria automobilului si cea a luxului

Cifra de afaceri pe care o genereaza cultura in Franta este mai mare decat cea din industria automobilului si cea a luxului, arata un studiu publicat de AFP.

Galaxy S3 este mai bun decat iPhone 5S si 5C la acuratetea touchscreen-ului

Samsung Galaxy S3 se dovedeste a fi mai bun decat iPhone 5S si iPhone 5C la capitolul acuratetea touchscreen-ului. In era touchscreen-ului, acuratetea acestuia este foarte importanta, mai ales in situatia in care o litera poate trimite autocorrect-ul catre cu totul alte cuvinte. Compania de masuratori tehnologice OptoFidelity, cu sediul in Finlanda, a pus la treaba trei dintre cele mai populare modele de smartphone-uri. Galaxy S3, iPhone 5S si iPhone 5C sunt cele trei modele testate la capitolul acuratete a [].

Vreme calda in aceasta saptamana, la Sibiu - temperaturi cu 7-8 grade mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada

Meteorologii spun ca in aceasta saptamana vom avea parte in general de vreme frumoasa, cu temperaturi si cu 7-8 grade mai mari decat normalul acestei perioade.

ING va putea achita ajutorul de stat mai devreme decat era prevazut

Statul olandez a anuntat vineri ca va vinde un portofoliu de 6,4 miliarde de euro 8,7 miliarde de dolari) din titlurile de valoare garantate prin ipoteci pe care le-a preluat de la ING in timpul crizei financiare, astfel ca banca olandeza va putea achita ajutorul de stat mai devreme decat era prevazut, transmite Reuters.

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite pana in anul 2017, fata de nivelul prevazut, potrivit datelor anuntate azi de Ministerul de Finante, relateaza agentia de stiri AFP, citata de sursele de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )