Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fitch confirma ratingurile Romaniei datorita perspectivelor solide. Relaxarea fiscala, un risc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fitch confirma ratingurile Romaniei datorita perspectivelor solide. Relaxarea fiscala, un risc

Fitch Ratings a confirmat ratingurile Romaniei la nivelul BBB- pentru datoriile pe termen lung in valuta si la BBB in cazul celor in moneda locala, cu perspectiva stabila, datorita perspectivei economice solide, dar directia de relaxare fiscala din. continuă pe Wall-Street Ro

Fitch confirma ratingurile Romaniei datorita perspectivelor solide

Fitch Ratings a confirmat ratingurile Romaniei la nivelul BBB- pentru datoriile pe termen lung in valuta si la BBB in cazul celor in moneda locala, cu perspectiva stabila, datorita perspectivei economice solide, dar directia de relaxare fiscala din 2016-2017 reprezinta un risc, potrivit unui comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Fitch confirma ratingurile Romaniei, dar sustine ca reducerile de taxe prezinta riscuri

Fitch Ratings a confirmat ratingurile Romaniei la nivelul BBB- pentru datoriile pe termen lung in valuta si la BBB in cazul celor in moneda locala, cu perspectiva stabila, datorita perspectivei economice solide, dar directia de relaxare fiscala din 2016-2017 reprezinta un risc, transmite Mediafax.

Fitch reconfirma ratingul Romaniei la BBB minus, dar arata ca scaderile de taxe prezinta riscuri

Fitch Ratings a confirmat ratingurile Romaniei la nivelul BBB- pentru datoriile pe termen lung in valuta si la BBB in cazul celor in moneda locala, cu perspectiva stabila.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )