Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit intr-un apartament din Kenya

Antena3 Antena3,
Fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit intr-un apartament din Kenya

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a fost gasit mort intr-un apartament din Nairobi Kenya), conform Mediafax. MAE a comunicat ca, sambata, Ambasada. continuă pe Antena3

Fiul fostului ministru taranist al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a murit in Kenya - surse.

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a fost gasit mort intr-un apartament din Nairobi Kenya), au precizat, duminica, pentru MEDIAFAX, surse neoficiale. MAE a comunicat, duminica, la solicitarea MEDAFAX, ca, sambata, Ambasada Romaniei la Nairobi/Kenya a fost informata de catre un coleg de serviciu al unui cetatean roman ca trupul neinsufletit al acestuia ar fi fost gasit intr-un apartament din districtul Nairobi. Conform relatarii, cetateanul roman era .

Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan a murit subit intr-un hotel din Kenya

Dan Muresan, fiul fostului ministru taranist al Agriculturii Ioan Avram Muresan, a murit subit ieri in camera sa de hotel din Kenya, au confirmat pentru HotNews mai multe surse independente. Dan Muresan avea 32 de ani si lucra pentru o firma britanica de consultanta politica care a pus la punct strategii electorale in tari din Africa de Sud, sud-estul Asiei si Europa de Est.

Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan, mort in Kenya

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, a murit subit in camera sa de hotel din Kenya, au confirmat pentru Hotnews mai multe surse independente. Dan Muresan avea 32 de ani si lucra.

Fiul lui Ioan Avram Muresan a murit intr-un hotel din Kenya

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, a murit subit intr-o camera de hotel din Kenya. Acesta lucra ca expert in comunicare politica.

FOTO Fiul fostului ministru al invatamantului s-a casatorit cu fiica fostului sef al PDL Bihor

Dupa o relatie de mai multi ani, Alex Mang, baiatul fostului ministru al invatamantului, Ioan Mang, si Cristina Avrigeanu, fiica fostului presedinte al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, si-au unit destinele. Petrecerea a avut loc la unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din statiunea Baile Felix, peste 300 de invitati luand parte la ea.

Dan Muresan, ajuns clandestin in Kenya, a fost gasit mort de catre un coleg

Oficialii din districtul Nairobi sustin ca fiul fostului ministru al Agriculturi, Ioan Avram Muresan, nu era inregistrat cu acte in Kenya.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )