Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fiul unui lider al opozitiei din Iran a fost arestat, dupa ce tatal sau a cerut retragerea ayatollahului Khameneni

Hotnews Hotnews,
 Fiul unui lider al opozitiei din Iran a fost arestat, dupa ce tatal sau a cerut retragerea ayatollahului Khameneni

Fiul unui lider al miscarii verzi a fost arestat luni, la doua zile dupa ce tatal sau a cerut ayatollahului Ali Khameneni sa se retraga de la conducerea Iranului ca urmare a modului in care a gestionat criza provocata de doborarea unui avion de pasageri. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Ambasadorul Marii Britanii a fost arestat in Iran

Ambasadorul Marii Britanii in Iran, Rob Macaire, a fost arestat, sambata seara, in timpul protestelor impotriva regimului, izbucnite dupa ce autoritatile au reconoscut ca au doborat avionul ucrainean cu 176.

Creste numarul disidentilor din Iran. Cea mai populara actrita iraniana critica virulent regimul de la Teheran: Nu suntem cetateni, ci captivi

Se intetesc vocile critice la adresa regimului teocratic de la Teheran. Dupa ce cateva mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de desfasurarea evenimentelor din Iran, a venit randul.

Digisport - Lovitura pentru regimul de la Teheran: Nadia din Iran a fugit din tara! Sunt una dintre milioanele de femei oprimate!

Kimia Alizadeh, singura sportiva din Iran medaliata la Jocurile Olimpice, a anuntat ca a parasit definitiv tara si s-a mutat in Europa. Ea si-a motivat decizia prin ipocrizia si minciunile sistemului de la Teheran, care foloseste sportivii in scopuri politice.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Razboi la varful justitiei din Republica Moldova, dupa ce fostul sef al Procuraturii Anticoruptie a fost arestat! Procurorul general, acuzat ca i-a fabricat dosarul

Viorel Morari, fostul sef al Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, a lansat acuzatii grave la adresa procurorului general, Alexandr Stoianoglo, dupa ce a fost arestat preventiv 20 de zile, intr-un dosar.

Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

Alain Robert, francezul poreclit Omul Paianjen pentru manevrele de alpinism urban, a fost arestat, luni dimineata, dupa ce a escaladat fara asigurare Tour Total, o cladire de 48 de etaje, pentru a-si.

Crima de la Spitalul Judetean Neamt: Barbatul care si-a ucis sotia a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a injunghiat sotia in Spitalul Judetean din Piatra Neamt a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Camerele de supraveghere ale clinicii au surprins momentul in care individul intra.

VIDEO Fortele de ordine din Iran au tras cu munitie de razboi in protestatari. Manifestatiile continua pentru a treia zi consecutiv

Fortele de ordine iraniene au tras cu munitie de razboi si gaze lacrimogene in manifestantii care s-au strans duminica la Teheran pentru a protesta fata de doborarea unui avion de pasageri, potrivit unor inregistrari postate pe retelele de socializare si verificate de Associated Press. in acelasi timp, oamenii continua luni protestele, pentru a treia zi consecutiv in capitala.

Fortele de ordine din iran au tras cu munitie de razboi in protestatari

Fortele de ordine iraniene au tras cu munitie de razboi si gaze lacrimogene in manifestantii care s-au strans duminica la Teheran pentru a protesta fata de doborarea unui avion de pasageri, potrivit unor inregistrari postate pe retelele de socializare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )