Libnet.ro
UNICEF

07:45

Florea, admisa ca procuror pentru Sectia Infractiuni din justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florea, admisa ca procuror pentru Sectia Infractiuni din justitie

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, a fost admisa de comisia CSM pentru postul de procuror pe functie de executie in cadrul Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. Procurorul-sef al noii Sectii este Florena Sterschi, de la Parchetul General, ceilalti trei candidati pe aceasta functie fiind respinsi. continuă pe Ziarul Bursa

Miercuri, ultima zi in care pot fi depuse candidaturile pentru Sectia de investigare a infractiunilor din justitie

Candidatii care vor sa ocupe functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului General si cinci posturi de procurori in cadrul aceleiasi sectii isi pot depune scrisorile de candidatura pana miercuri, conform anuntului Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Adina Florea, admisa la sectia pentru magistrati

Adina Florea a fost admisa la sectia pentru magistrati. Adina Florea a sustinut, vineri, la CSMinterviul pentru sectia care va ancheta magistratii. Acesta a fostplanul de rezerva al Adinei Florea, ?.

Cinci procurori se lupta pentru sefiaSectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Care sunt candidatii

Cinci candidati s-au inscris la concursul pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, iar trei s-au aratat interesati de ocuparea posturilor de executie de procuror in cadrul acestui serviciu .

Candidaturile pentru sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din PICCJ pot fi depuse pana miercuri

Candidatii care vor sa ocupe functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului General si cinci posturi de procurori in cadrul aceleiasi sectii isi pot depune scrisorile de candidatura pana miercuri, inclusiv, anunta Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Adina Florea s-a nscris la concursul pentru sectia de investigare a magistratilor. Toti candidatii sustin vineri interviul n fata CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, joi, programarea candidatilor pentru sustinerea interviului pentru numirea procurorului-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, precum si pentru ocuparea posturilor de executie de procuror din cadrul aceleiasi sectii. scrie Mediafax. Interviul va avea loc vineri, iar printre candidati se numara si Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de sef al DNA. Florea a primit aviz negativ din partea procurorilor CSM privind postul de conducere din DNA.

Candidat pentru procuror la Sectia de investigare a magistratilor: in momentul in care DNA a intrat cu bocancii in viata magistratilor, fiecare se cam ferea

Procurorul Sorin Eugen Iasinovschi, candidat pentru o functie de procuror in cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, este de parere ca infiintarea acesteia este singura sansa pentru ca imaginea justitiei sa fie cea reala. El a spus ca DNA a intrat cu bocancii in viata magistratilor, iar din aceasta cauza procurorii si judecatorii au capatat o oarecare temere.

Declasificarea protocoalelor din Justitie, nou raport favorabil

Comisiile de aparare si de administratie din Senat au acordat marti raport favorabil, cu amendamente, propunerii legislative privind declasificarea unor documente, dupa ce Comisia juridica a votat luni tot pentru un raport de admitere in cazul acestui act normativ.

A ajuns de URGENTA la spital... CLIPE GRELE pentru ANDREEA MARIN: Din pacate vestile nu sunt bune...

Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata. Pe langa numeroasele vacante si clipe frumoase, vedeta a trecut si prin momente mai putin placute atunci cand a ajuns pe mana medicilor, din cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )