Libnet.ro
UNICEF

22:30

Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Antena3 Antena3,
Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a vorbit luni la Antena 3 despre acuzatiile pe care le-a facut la adresa actualului ministru, Vlad Voiculescu, despre care spune ca in 2017 ar fi intentionat sa semneze un document pentru inchiderea a aproximativ o suta de spitale: Acum recunoaste ca asta a fost intentia sa. A spus clar, sambata. continuă pe Antena3

Florian Bodog: Demisia sau demiterea lui Voiculescu se impune, nu doar ca masura morala, ci si ca imperativ social!

O noua tragedie indoliaza Romania dupa incendiul violent izbucnit intr-un pavilion al Institutului Matei Bals. Sincere condoleante familiilor pacientilor care si-au pierdut viata si insanatosire grabnica pentru cei raniti. a scris fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, vineri pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca a vrut sa revina in aceasta functie tocmai pentru ca nu-i place cum functioneaza lucrurile in Minister: de 30 de ani incoace nu e.

George Simion, propunere pentru Ministrul Sanatatii: Cu banii alocati pentru AUR, aproape 4 milioane de euro, sa se construiasca un spital

Opt dintre parlamentarii din Partidul AUR, printre care si liderul partidului George Simion, au asteptat duminica in fata Ministerului Sanatatii sa fie primit de Ministrul Vlad Voiculescu la discutii. Acestia ii cer demisia Ministrului dar si sefului DSU Raed Arafat, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala.

Spitalele, incotro? Actul medical vs. infrastructura Vlad Voiculescu: Nu o sa va prezint promisiuni grosolane, de genul maine vom avea spitale noi in Romania

Nu o sa va prezint promisiuni grosolane, de genul maine vom avea spitale noi in Romania. Sunt obiective de investitii complexe, care necesita timp. Dar va voi informa care este stadiul in fiecare zi. Ce va pot spune este ca proiectele celor 3 spitale regionale vor fi accelerate, a declarat luni ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in deschiderea dezbaterii Spitalele din Romania, incotro? Actul medical vs. infrastructura, organizate de Colegiul Medicilor. Ministrul Sanatatii mai spune ca spitalele vechi au nevoie de investitii cu cap si coada.

Neintelegeri intre premier si ministrul Sanatatii. Citu il contrazice pe Vlad Voiculescu in privinta campaniei de vaccinare

Premierul Florin Citu l-a contrazis luni dimineata pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, afirmand ca nu exista vreo persoana care sa se fi vaccinat in afara strategiei nationale de imunizare. Acesta a mai explicat ca nu se irosesc doze de vaccin si ca nu vor mai exista alte reprogramari la vaccinare.

Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals. Ce spune despre demisii si cauza izbucnirii flacarilor

La o zi de la tragedia care a zguduit Romania, o tara ce pare sa ia foc din ce in ce mai des, Ministrul Sanatatii a oferit o serie de declaratii. Vlad Voiculescu a vorbit sambata, 30 ianuarie, despre incendiul de la Matei Bals. Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals Noul ministru .

Gafa monumentala facuta de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in ziua tragediei de la Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut o prima schimbare dupa incendiul de la Matei Bals care a indoliat Romania. Mai exact, acesta si-a schimbat poza de profil. Informatia a fost comentata, vineri seara, la Exces de putere, de Adrian Ursu si invitatii sai.

VLAD VOICULESCU: Construirea spitalelor regionale - accelerata

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca proiectele referitoare la construirea spitalelor regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor fi accelerate, subliniind ca este nevoie de investitii in spitalele vechi care sa aiba cap si coada, conform Agerpres.

VLAD VOICULESCU: Oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu recomanda ca oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital, chiar si dupa incendiul de la Institutul Matei Bals, dar sa aiba grija, pentru ca cel putin teoretic nu e exclus ca o cauza sa fie comportamentul unui pacient, precizand insa ca nu are nicio informatie clara cu privire la cauza incendiului.

Vlad Voiculescu crede ca demisiile ar trebui sa aiba legatura directa cu responsabilitatile dintr-un caz sau altul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, raspunde celor care i-au cerut demisia in urma incendiului produs la Institutul Matei Bals, in urma caruia sase pacienti au murit. Cred ca, in general, demisiile, respectiv concedierile, ar trebui sa aiba legatura directa cu responsabilitatile dintr-un caz sau altul, afirma ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )