Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca a vrut sa revina in aceasta functie tocmai pentru ca nu-i place cum functioneaza lucrurile in Minister: de 30 de ani incoace nu e. continuă pe B1

VLAD VOICULESCU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu are informatii ca in pavilionul de la Institutul Matei Bals ar fi existat alte surse de incalzire decat cele care se afla intr-o unitate medicala si a precizat ca exista avize pentru lucrarile care s-au facut in acel corp de cladire.

Vlad Voiculescu, despre sanctiunile pentru cei care vaccineaza persoanele peste rand: Suma va trebui sa fie una de care sa-si aduca aminte fara bucurie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a spus, la Digi 24,ca de saptamana viitoare vor fi introduse sanctiuni pentru coordonatorii centrelor de vaccinare care vor vaccinaalte persoane decat cele.

Vlad Voiculescu, despre pacientul de la Bals gasit carbonizat in baie abia dupa cateva ore: Cu siguranta, personalul din spital nu are nicio vina

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat sambata, referindu-se la pacientul de la Bals gasit carbonizat in baie dupa cateva ore, ca este vorba, probabil, de o greseala la interventie, responsabilitatea fiind a IGSU, in niciun caz a personalului spitalului.

Vlad Voiculescu, despre anuntul eronat al ministerului privind decesul unei victime de la Matei Bals: O greseala birocratica

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a catalogat gafa comisa sambata de ministerul pe care il conduce, legat de anuntul eronat privind decesul unei victime de la Matei Bals, drept o greseala birocratica.

Vlad Voiculescu despre deschiderea scolilor: intrebati-ma altceva

Ministrul Sanatatii, Vad Voiculescu, a evitat sa se pronunte, luni seara, daca scolile ar trebui sau.

Vlad Voiculescu despre incendiul de la Matei Bals si caldura din spital: Nicusor Dan nu poate sa rezolve in mod magic problema Termoenergetica

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit la Antena 3 despre primele masuri dispuse in cazul incendiului de la Spitalul Matei Bals, izbucnit vineri dimineata. Este evident ca o buna parte din infrastructura din Romania este un lung sir de improvizatii. Multe spitale functioneaza in cladiri care sunt total nepotrivite pentru un spital.

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Iubita ministrului Vlad Voiculescu, despre incendiul de la Matei Bals: Sistemul nu a pus cetateanul vulnerabil pe primul loc

Laura Stefanut, fosta jurnalista si iubita actualului Ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a scris un mesaj pe o retea pe socializare, chiar dupa incendiul de la Matei Bals. Aceasta a facut referire la frigul din spitale si experienta personala legata de institutul in care opt dintre pacientii internati si-au pierdut viata, ca umare a incendiului de vineri.

Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a vorbit luni la Antena 3 despre acuzatiile pe care le-a facut la adresa actualului ministru, Vlad Voiculescu, despre care spune ca in 2017 ar fi intentionat sa semneze un document pentru inchiderea a aproximativ o suta de spitale: Acum recunoaste ca asta a fost intentia sa. A spus clar, sambata.

VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa despre primele masuri dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )