Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florida va fi lovita de uraganul IRMA. Zeci de mii de romani ar putea fi afectati de furtuna

Antena3 Antena3,
Florida va fi lovita de uraganul IRMA. Zeci de mii de romani ar putea fi afectati de furtuna

Uraganul Irma, trecut din nou in categoria 5, cea mai ridicata, a atins Cuba sambata la orele 03. 00 GMT, cu rafale estimate la 260 de kilometri pe ora si o viteza de deplasare de 20 de. continuă pe Antena3

Cum se pregatesc romanii din Florida pentru uraganul Irma

Romanii din statului american Florida sunt in alerta dupa ce joi au fost amanate 6000 de curse aeriene care plecau din Florida spre alte destinatii din cauza uraganului Irma, potrivit.

Uraganul Irma: Cei trei romani dati disparuti pe insula St Martin au fost gasiti

Cei trei romani din insula St. Martin din Caraibe despre care nu se mai stia nimic in urma trecerii uraganului Irma au fost gasiti, anunta digi24. ro.

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de administrare a situatiilor de urgenta, citati de Associated Press.

MAE: 35.000 de mii de romani, afectati de uraganul Irma. Numerele de telefon la care pot suna cei aflati in pericol

Ministerul roman de Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Statele Unite, in zona statului Florida, ca se constata o scadere a fortei vanturilor dezvoltate de uraganul Irma.

Uraganul Irma se indreapta spre Florida, lasand in urma 14 morti si mii de persoane fara adapost

Uraganul Irma a lovit joi Insulele Turks si Caicos, dupa ce a zdrobit insulele din Caraibe, omorand 14 persoane si lasand mii de persoane fara adapost. Irma se indreapta acum spre Florida, potrivit Globalnews. Furtuna a distrus insulele Barbuda, Saint Martin si Insulele Virgine britanice si americane.

Avertizare MAE pentru romanii care se afla in Florida, zona ce urmeaza sa fie afectata de uraganul Irma

Ministerul roman de Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Statele Unite, in zona statului Florida, ca se constata o scadere a fortei vanturilor dezvoltate de uraganul Irma.

Regizorul Alex Ceausu, blocat in Miami de uraganul Irma

Uraganul Irma ameninta sa loveasca statul american Florida unde se afla sute de romani, fie rezidenti acolo, fie turisti. Unul dintre ei este regizorul roman Alex Ceausu, care a vorbit in.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Imagini din locul in care va lovi uraganul Irma. Ce spun romanii aflati in Florida

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de.

Uraganul Irma, tot mai aproape de Florida. Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )