Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu ii CERE directorului FMI, intr-o scrisoare, SA NU APROBE un nou acord cu Romania.

România Liberă România Liberă,
Florin Citu ii CERE directorului FMI, intr-o scrisoare, SA NU APROBE un nou acord cu Romania.

Economistul Florin Citu ii solicita printr-o scrisoare deschisa directorului FMI Chirstine Lagarde sa nu aprobe un nou acord cu Romania, considerand ca economia nu mai poate suporta inca doi ani de reforme mimate, asa cum s-a intamplat din 2009 in prezent, cand politicul s-a ascuns sub umbrela FMI, informeaza Mediafax. FMI a fost spectator in timp ce stocul de arierate s-a dublat comparativ cu 2008 si a ramas apoi la acest nivel. FMI a fost spectator si a privit cum companiile de stat, care . continuă pe România Liberă

Ecomistul Florin Citu ii cere sefei FMI sa nu aprobe un acord cu Romania pentru ca economia sa revina pe crestere

Economistul Florin Citu ii solicita, printr-o scrisoare deschisa, directorului general al Fondului Monetar International FMI), Chirstine Lagarde, sa nu aprobe un nou acord cu Romania, considerand ca economia nu mai poate suporta inca doi ani de reforme mimate, asa cum s-a intamplat din 2009 in prezent.

Florin Citu catre Christine Lagarde: Nu aprobati un nou acord cu Romania

Analistul Florin Citu i-a solicitat directorului general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, aflata intr-o vizita oficiala de doua zile in tara noastra, sa nu aprobe un nou acord cu Romania. Analistul a precizat, intr-o scrisoare deschisa, adresata oficialului FMI si remisa astazi redactiei, ca economia nu mai poate suporta inca doi ani de reforme mimate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )