Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Dublarea alocatiilor nu se face. Ce spune despre cresterea pensiilor

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Dublarea alocatiilor nu se face. Ce spune despre cresterea pensiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu a exclus, joi, o dublare a alocatiilor pentru copii in 2020 si a pus sub semnul intrebarii majorarea punctului de pensie cu 40%, prevazuta in legea pensiilor si cuprinsa in bugetul pe 2020. El a spus insa ca nu a vazut niciun proiect de lege privind reducerea cheltuielilor cu salariile bugetarilor. continuă pe Adevărul

Florin Citu spune ca cresterea pensiilor depinde de executia bugetara

Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara, iar in ceea ce priveste dublarea alocatiilor, acea.

Ministrul Finantelor: Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara; dublarea alocatiilor nu este cuprinsa in buget

Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara, iar in ceea ce priveste dublarea alocatiilor, aceasta nu este cuprinsa in bugetul pentru acest an, a declarat, joi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit Agerpres. Daca, in ceea ce priveste cresterea pensiilor, care erau in bugetul initial, am spus foarte clar ca depinde de executia bugetara. Vom vedea cum merge executia bugetara. Presiunile pe buget sunt foarte mari. Ne uitam la toate categoriile de cheltuieli importante din buget. Trebuie sa facem o reevaluare si vom veni cu o solutie in zilele urmatoare. Deficitul a crescut semnificativ si, repet, trebuie sa fim toti solidari in acest moment, a afirmat Citu.

Citu, despre cresterea pensiilor si taierea salariilor: Va trebui sa luam masuri importante pentru tot anul. Putem amana o parte din cheltuieli

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni, dupa sedinta de Guvern, ca toate cheltuielile bugetare vor fi reevaluate, tinand cont de faptul ca 8 miliarde se vor duce pe somaj si concedii medicale. Va trebui sa luam decizii importante la rectificarea bugetara. Putem amana o parte din cheltuieli.

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Lansam un portal unde oamenii pot face sesizari, daca au neintelegeri cu bancile

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca lanseaza un portal, unde clientii pot face sesizari daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite si, totodata, a facut apel la solidaritate, in contextul coronavirusului.

Florin Citu: Ne asiguram ca oamenii primesc la timp salarii, pensii, dar nu e usor. Facem reevaluare a cheltuielilor. Finantarea e mai complicata

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat luni ca la rectificarea bugetara va face o reevaluare cheltuielilor pentru tot anul, deoarece avem o crestere foarte mare a cheltuielilor si o scadere a veniturilor, iar obtinerea finantarii este mai complicata in aceasta perioada. Rolul nostru este sa ne asiguram ca oamenii primesc la timp salarii, pensii, dar nu e usor, a spus el.

Florin Citu: Rectificarea va fi prezentata luni. Veniturile au scazut cu 20 de miliarde lei

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat joi ca rectificarea bugetara este aproape gata si ca ar urma sa fie prezentata luni.

Florin Citu: Rectificarea va fi prezentata luni. Veniturile au scazut cu 20 de miliarde lei, cheltuielile au crescut cu 12 miliarde lei

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat joi ca rectificarea bugetara este aproape gata si ca ar urma sa fie prezentata luni. El a mentionat ca a avut loc o scadere de venituri de 20 de miliarde lei, in timp ce cheltuielile au crescut cu aproape 12 miliarde lei.

Florin Citu: Trebuie sa fim cu totii solidari! Este presiune mare pe buget

Ministrul Florin Citu a explicat ca presiunea asupra bugetului este foarte mare si a spus ca trebuie sa fim solidari cu totii.

COVID-19 |Florin Citu: Efortul bugetar este unul foarte mare, avem o crestere a cheltuielilor si o scadere a veniturilor

In urma sedintei de Guvern, ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat masurile adoptate prin actele normative, publicate in Monitorul Oficial.

Guvernul Orban, noi decizii pentru iesirea din impasul economic provocat de COVID-19. Florin Citu: Cheltuielile s-au marit considerabil, iar veniturile s-au redus. Deficitul pentru 2020 va creste semnificativ (VIDEO)

Cheltuielile din bugetul de stat s-au marit considerabil, in timp ce veniturile s-au redus, astfel ca deficitul pentru anul 2020 va creste semnificativ, a afirmat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )