Libnet.ro
UNICEF

07:45

Florin Citu, mintea de pe urma. Prea tarziu! Romania este ingropata in datorii

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, mintea de pe urma. Prea tarziu! Romania este ingropata in datorii

Ultimele declaratii ale premierului Citu imi dau dreptate. in 2020 am scris zeci de articole in care anticipam situatia financiara grava in care va ajunge Romania. Acum, pe muchie de cutit, premierul cere, in doua saptamani, masuri pe care nu le-a luat 15 luni. El si cu premierul Orban au adus Romania in pragul prapastiei financiare din care nu se stie daca si cum vom iesi. continuă pe Adevărul

PSD ii cheama la raport pe Vlad Voiculescu si pe Florin Citu. Cand ar urma cei doi sa vina pentru explicatii in Parlament

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, in plenul de marti al Camerei Deputatilor, ca grupul parlamentar al social-democratilor a depus solicitari la Biroul permanent prin care ii cheama in Parlament, la Ora Guvernului, pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si pe prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, pentru a explica situatia spitalelor din tara, respectiv adoptarea bugetului.

FLORIN CITU AMENINTA Companiile de stat care nu se reformeaza vor fi desfiintate

Bugetul nu va fi adoptat in sedinta de guvern de astazi, ci in cursul acestei saptamani sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, a afirmat, ieri, premierul Florin Citu, inaintea sedintei Biroului Executiv al PNL. Seful guvernului sustine ca bugetul va fi aprobat doar pe baza unor reforme in sectorul public.

Premierul Florin Citu, gafa monumentala dupa incendiul de la Matei Bals. Ce a declarat cu putin timp in urma

Premierul Romaniei a oferit o declaratie de presa, in urma cu putin timp, moment in care a dezvaluit cu cine s-a sfatuit referitor la situatia spitalelor din Romania. Din pacate, persoana in cauza nu mai are putere in stat, dar chiar si asa, vechiile relatii par sa nu tina cont de acest aspect. Premierul Citu .

Cine este noul secretar general al Guvernului: Un apropiat al lui Florin Citu, din grupul gorjenilor

Noul secretar general al Guvernului este Tiberiu Horatiu Gorun, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta este un apropiat al premierului. De altfel, in urma cu un an il adusese in Ministerul Finantelor, dintr-o institutie din Gorj, pe functia de secretar general adjunct. Ministerul Finantelor este impanzit de persoane care provin din Gorj, incepand cu Claudia Florina Prisecaru, acuzata de colaborare cu securitatea si pe care Claudiu Nasui a vrut sa o transfere la Ministerul Economiei pe functia de secretar general.

Florin Citu, in vizita la Institutul Matei Bals, dupa incendiul tragic: Avem nevoie de adevar cat mai repede

Premierul Florin Citu a mers, astazi, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, la o zi dupa incendiul tragic in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 si-au pierdut viata.

Florin Citu a adus in cancelaria sa un fost secretar de stat in guvernarea Nastase si consilier al fostului primar Sorin Oprescu

Victor Florin Dumitriu 57 ani) este unul dintre noii consilieri de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta a detinut mai multe functii in timpul guvernarii Nastase si a fost consilier pe probleme economice al fostului primar al Bucurestiului Sorin Oprescu. Victor Florin Dumitriu este un apropiat al lui Florin Citu. De altfel, a fost consilierul acestuia si la Ministerul Finantelor. in 2012 a candidat pe listele partidului infiintat de Dan Diaconescu.

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile. Dozele care vin azi sunt .

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam. Nu ne permitem sa irosim nicio doza de vaccin (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile,nu se mai.

Florin Citu: Va trebui sa gasim o modalitate prin care sa modernizam spitale rapid (VIDEO)

In contextul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, dar si al celui de la Piatra Neamt, din toamna anului 2020, premierul Florin Citu a explicat cum ar putea fi modernizate spitalele din Romania, pe.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Este o veste buna, elevii vor fi protejati

Premierul Florin Citu a transmis, marti seara, pe Facebook ca redeschiderea scolilor este o veste buna mai ales ca multi angajati din invatamant si-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )