Libnet.ro
UNICEF

19:46

Florin Citu: Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2022

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2022

Florin Citu a anuntat, miercuri, ca punctul de pensie va creste abia la 1 ianuarie 2022, si nu in septembrie 2021 cum era prevazut initial. continuă pe Antena3

Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, la finalul sedintei Coalitiei, care a urmat celei in care liberalii au fost informati de premier despre buget si masurile pe care le are in vedere pentru reducerea cheltuielilor.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile nu vor mai creste in acest an, ci de la 1 ianuarie 2022, a anuntat ieri presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL. Totodata, Orban a anuntat ca pensiile vor fi indexate la 1 ianuarie 2022 cu o formula care va lua in calcul inflatia plus 50% din cresterea salariului mediu brut pe economie pe anul precedent. Cheltuielile cu pensiile din buget cresc insa in acest an cu 8 miliarde de lei 0,8% din PIB) pe fondul majorarii de 14% din septembrie 2020.

Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, despre Ordonanta de Urgenta care prevede o reducere a cheltuielilor structurale. Aceasta OUG prevede o crestere a punctului de pensie de.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Florin Citu: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca vouchere de vacanta din 2019 si 2020 vor fi prelungite si pentru 2020. Totoidata, el a tinut sa precizeze faptul ca vouchere de vacanta pe care ar fi trebuit sa.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca pensiile vor fi majoratede la data de 1 ianuarie 2022. Totodata, liderul liberalilor a precizat ca recalcularea punctului de pensie se va derula intr-un ritm.

Florin Citu: Marirea pensiilor cu 8% era in programul electoral, nu in cel de guvernare

Premierul Florin Citu a declarat in conferinta de presa organizata miercuri, pe tema bugetului, ca promisiunea de majorare a pensiilor cu 8% facea parte din programul electoral, nu din programul de guvernare, argumentand ca pensiile sunt oricum mai mari decat anul trecut.

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

Florin Citu: Bugetul e finalizat, va fi pus in dezbatere publica marti sau miercuri. Deficitul, intre 7% si 7,1%. La sporuri e vorba de o plafonare, dar urmeaza o lege a salarizarii, care le va lega de performanta (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul pentru Legea bugetului de stat pe anul 2021 este finalizat, urmand sa fie lansat in dezbatere publica marti sau miercuri dimineata cel.

LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )