Libnet.ro
UNICEF

13:00

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza. continuă pe Hotnews

Ce urmeaza dupa semnarea acordului post-BREXIT? Ce trebuie sa stie romanii care vor sa calatoreasca, sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie

Acordul istoric post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si de presedintele Consiliului European, Charles Michel. Ce urmeaza pentru romani dupa 1 ianuarie cand Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana? Cei care au obtinut statutul de rezident UK vor beneficia de toate drepturile de pana acum, fara conditionari suplimentare, iar cei care sunt stabiliti acolo si vor sa beneficieze in continuare de drepturile pe care le au acum, dar nu s-au inregistrat ca rezident in cadrul procedurii EU Settlement Status pot aplica pentru acest statut pana la data de 30 iunie 2021.

Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

De la 1 ianuarie 2021, romanii care vor sa lucreze in Marea Britanie trebuie sa obtina o viza de munca. Aceasta masura se va aplica pentru toti cetatenii Uniunii Europene de anul viitor, cand se incheie perioada de tranzitie a retragerii Regatului Unit din UE.

incepand cu 1 ianuarie 2021, romanii care merg la munca in Marea Britanie vor avea nevoie de viza. Cum se obtin

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania. Din aceasta perspectiva, regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv cei romani, se vor schimba.

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie, romanii vor avea nevoie de viza, anunta premierul Citu

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie de la data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor ave.

Florin Citu: Pentru a putea lucra si studia in Regatul Unit, de la 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor avea nevoie de viza (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca, incepand de la 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor avea nevoie de viza pentru a merge la studii sau la munca in Regatul Unit. Pe de alta parte, romanii care vo.

Cat timp vor mai putea calatori romanii in Marea Britanie doar cu buletinul

Romanii care nu au obtinut statutul de rezident in Regatul Unit si doresc sa mearga in vizita la familie sau prieteni ori in scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de calatorie pana la 30 septembrie 2021, data de la care calatoriile in aceasta tara vor fi posibile doar cu pasaportul.

Atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza Marea Britanie: Un cod galben de gheata si zapada a fost anuntat pentru intreg teritoriul Regatului Unit

Romanii care se deplaseaza in Marea Britanie sunt averizati de MAE ca in intervalul 29 - 31 decembrie 2020, Regatul este afectat de fenomenul producerii de gheata si precipitatii sub forma de ninsoare, cu.

Ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Florin Citu, premierul Romaniei, a anuntat ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Cu cat vor fi majorate acestea anul viitor, vedeti in articolul de mai jos. Florin Citu a facut anuntul. Cu cat vor creste alocatiile si pensiile in 2021 Florin Citu, pimul-ministru al Romaniei, a anuntat ce se va intampla cu .

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

FLORIN CITU: Nu vor fi taiate salariile angajatilor din sectorul public

Premierul Florin Citu a anuntat, astazi, ca nu vor fi taiate salariile angajatilor din sectorul public in anul viitor, acestea urmand sa fie mentinute la nivelul celor din decembrie 2020 pana va fi definitivata o analiza asupra legii salarizarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )