Libnet.ro
UNICEF

08:30

FLORIN ROMAN (PNL): Acuz deschis PSD de spalare de bani si de deturnare de fonduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN ROMAN (PNL): Acuz deschis PSD de spalare de bani si de deturnare de fonduri

Vicepresedintele liberal Florin Roman a acuzat, astazi, la Alba Iulia, Partidul Social Democrat PSD) de spalare de bani si de deturnare de fonduri pe baza unor informatii cuprinse intr-un raport de control al Autoritatii Electorale Permanente AEP) privind modul in care au fost cheltuiti banii primiti din subventiile acordate partidelor politice. continuă pe Ziarul Bursa

Partidul Social Democrat, acuzat de spalare de bani si deturnare de fonduri. Documente din raportul Autoritatii Electorale Permanente

Deputatul Florin Roman, vicepresedinte al PNL, acuza Partidul Social Democrat PSD) de spalare de bani si de deturnare de fonduri. Faptele ar rezulta dintr-un raport de control al Autoritatii Electorale Permanente AEP) privind modul in care au fost cheltuiti banii primiti din subventiile acordate partidelor politice.

Florin Calinescu, tinta atacurilor fanilor PSD, dupa criticile aduse lui Livulica: VIDEO VIRAL cu juratul de la Romanii au talent (VIDEO)

De cand transmite mesaje dure la adresa PSD si a lui Livulica, Floin Calinescu este tot mai apostrofat in mediul online. De curand, pe retelele sociale s-a viralizat un video in care juratul de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )