Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Antena3 Antena3,
Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe. continuă pe Antena3

Cum dezinformeaza revista TIME. Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Aroganta de Craciun: Impresarul celui mai cautat roman pe Google si-a impodobit bradul cu valuta

Impresarul manelistului Florin Salam si-a impodobit bradul cu. valuta. Florin Georgescu, alias Florin Bamboo Impresarul Europei,care locuieste in Spania, s-a filmat in timp ce impodobea pomul de Craciun cu.

Anda Adam, primul Craciun alaturi de fetita ei. Este cel mai fericit!

Craciunul de anul acesta va fi primul pentru Anda Adam in postura de mamica, dar si de sotie. Artista va petrece sarbatorile de iarna alaturi de sotul ei, Sorin, cu care s-a casatorit in vara acestui an, si de fetita lor, Evelin, care a venit pe lume la sfarsitul lunii noiembrie.

Topul celor mai cautate personalitati din lume pe Google in 2015. Florin Salam, campionul Romaniei

Florin Salam, cantaretul de manele, a fost cea mai cautata persoana pe Google in Romania anul acesta, potrivit unei statistici Google citata de publicatia Time. In schimb, la nivel global, cele mai cautate personalitati au fost vedeta TV Kim.

EXCLUSIV. Florin Salam, regele fals al cautarilor Google. Cum dezinformeaza revista americana TIME

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca Romania este o tara de manelisti, iar Florin Salam este cel mai popular nume din cautarile pe Internet. Graficele pe care Google Romania le-a prezentat saptamana trecuta arata insa altceva: Simona Halep este in topul personalitatilor cautate in 2015 in Romania, iar Florin Salam nu se afla nici macar in top 10.

(P) Daruieste sanatate: Planteaza un copac fara efort; este cel mai bun dar care il poti face pentru tine si cei dragi

Fiecare copac absoarbe dioxid de carbon, praf, diverse noxe. Ce dar mai bun poti sa faci decat un dram de sanatate pentru cei dragi? Green Paradise SRL din judetul Brasov ofera posibilitatea de a achizitiona un .

Averile ministrilor Guvernului Ciolos. Cine este cel mai instarit membru al Executivului

Ministrii cabinetului Ciolos au lasat vrabia din mana pe cioara de pe gard, daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile de avere ale acestora. Cu totii au ales salarii mult mai mici decat cele pe care le aveau.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

STUDIU Obezitatea sau sedentarismul: care este cel mai periculos flagel al societatii moderne?

Obezitatea si sedentarismul sunt unii dintre cei mai acuzati factori de risc atunci cand vine vorba despre stilul de viata. Dar care este cel mai periculos dintre cei doi factori? Potrivit unui nou studiu suedez, obezitatea este cea mai grava conditie pentru organismul uman.

Cel mai mare centru cu ape termale din Europa va fi deschis in Bucuresti

Grupul austriac A-Heat va deschide la 14 ianuarie in Balotesti, langa Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirma ca este cel mai mare proiect de acest tip din Europa si va reprezenta o investitie de 50 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )