Libnet.ro
UNICEF

07:15

Florin Talpes, Bitdefender: Atentie! Atunci cand piata este atat de dinamica, daca nu inveti repede, mori

Adevărul Adevărul,
Florin Talpes, Bitdefender: Atentie! Atunci cand piata este atat de dinamica, daca nu inveti repede, mori

Florin Talpes este unul dintre cei mai relaxati antreprenori din Romania; ii place sa faca analogii, sa glumeasca si sa isi aminteasca lucruri de la inceputul business-ului sau, Softwin, lansat in 1990. Este, fara indoiala, unul dintre top 3 antreprenori in IT din Romania si, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, a detaliat planurile sale de viitor, oferind sfaturi mai tinerilor intreprinzatori romani. continuă pe Adevărul

Florin Talpes, Bitdefender: Atentie! Atunci cand piata este atat de dinamica, daca nu inveti repede, mori

Florin Talpes este unul dintre cei mai relaxati antreprenori din Romania; ii place sa faca analogii, sa glumeasca si sa isi aminteasca lucruri de la inceputul business-ului sau, Softwin, lansat in 1990. Este, fara indoiala, unul din top 3 antreprenori.

Florin Talpes: Suntem curtati non-stop de fonduri de investitii, nu excludem un astfel de eveniment

Atata timp cat sumele de bani primite de la un potential investitor extern se lipesc pe nevoile actuale si viitoare ale companiilor conduse de Florin Talpes, acesta nu exclude sa accepte in actionariat un nou investitor, spune el intr-un.

Victor Ponta le cere jandarmilor sa intervina in cazul protestelor atunci cand se trece linia rosie: Jandarmii sa activeze fara niciun fel de complex

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca jandarmii au mandat din partea sa intervina in cazul protestelor, conform legii, atunci cand se trece linia rosie. Aveti din partea mea mandat, jandarmii sa activeze fara niciun fel de complex, cand este vorba de incalcarea legii, s-a adresat Victor Ponta ministrului de interne, Radu Stroe, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern de vineri. Ponta a dat exemplul protestelor din Canada tot impotriva gazelor de sist, unde s-a intervenit dur. In momentul in care se trece linia rosie, si vorbim de agresiuni, amenintari, blocarea unor drumuri, aveti din partea mea mandat foarte clar de interventie conform legii, a mai spus Ponta.

Victor Ponta: Sa se intervina atunci cand protestele devin violente

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca nu are nimic impotriva protestelor cat timp acestea sunt pasnice, precizand ca ceea ce nu va accepta este momentul in care disputa ajunge la violenta si anuntand ca a decis, cu ministrul de Interne, sa se intervina daca protestele devin violente.

Managerul Chevron pentru Romania: Vom reporni operatiunile in Pungesti atunci cand standardele de siguranta vor fi indeplinite

Explorarea gazelor de sist de la Pungesti va fi suspendata pana in momentul in care siguranta angajatilor firmei, a constructorilor si a comunitatii va fi asigurata si, totodata, pana cand se va.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )