Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fluctuatii pe pietele din Europa, dupa victoria cancelarului Merkel in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fluctuatii pe pietele din Europa, dupa victoria cancelarului Merkel in Germania

Bursele din Europa au urmat un curs mixt ieri, dupa ce, in alegerile de duminica, cancelarul german Angela Merkel a castigat cel de-al patrulea mandat in fruntea tarii, insa si-a redus majoritatea in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

SOC pe piata valutara: Euro a luat-o razna dupa victoria Angelei Merkel la alegerile din Germania

Piata valutara a suferit schimbari majore dupa castigarea alegerilor din Germania de catre partidul Angelei Merkel. Detalii AICI) Euro a scazut cu 0,3%, pana la valoarea de 1,1917 dolari, iar.

Liderii structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Europa de Sud-Est, reuniti in Romania

Sefii structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Europa de Sud- Est s-au reunit, in perioada 19 - 22 septembrie, la Sibiu, a transmis Inspectoratul General al Politiei Romane.

Merkel, dupa victoria din alegerile legislative: Speram la un rezultat mai bun. Suntem in fata unei mari provocari, a intrat AfD in Bundestag

Angela Merkel si-a asigurat duminica un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei dupa ce alianta CDU/CSU, din partea careia a candidat, a castigat alegerile legislative cu un procent de aproximativ 32,5%,.

Gigi Becali, reactie FABULOASA dupa victoria FCSB cu Dinamo

Patronul FCSB s-a declarat incantat de victoria echipei sale in fata lui Dinamo. Nu l-a menajat insa pe Alibec, scrie Ziare. com. Toata emotia spre final te face sa canti.

Gigi Becali, reactie fabuloasa dupa victoria Stelei cu Dinamo

Patronul Stelei s-a declarat incantat de victoria echipei sale in fata lui Dinamo. Nu l-a menajat insa pe Alibec. Toata emotia spre final te face sa canti Traviata, de Verdi.

Greva la chioscurile din Capitala, dupa un conflict cu Baluta

Reprezentantii Asociatiei Difuzorilor de Presa ADPR) din Bucuresti au anuntat ca vor face greva generala, astazi, urmand ca la chioscurile de presa din Capitala sa nu mai fie vandute ziare, acestia acuzandu-l pe primarul sectorului 4, Daniel Baluta, ca a refuzat sa le innoiasca avizele de functionare si ca doreste sa ii scoata in afara legii, potrivit unei surse din presa.

Business report:Hidroelectrica va lista 10% din actiuni, dupa ce statul i-a luat 655 milioane lei dividende suplimentare;De ce s-a blocat licitatia pentru 400 de autobuze noi de la Bucurest;Ce risca o tara care intra nepregatita in zona euro si ce risca

Efect de domino in economie: Firmele, soferii si statul achita nota de plata a transferului contributiilor. Trecerea contributiilor de la angajator la angajat aduce un efect de. BNR isi extinde sistemul de control pentru accesul in cladirea din strada Doamnei, contractul de peste 1 milion de lei fiind incheiat cu RASIROM. Banca Nationala a Romaniei va plati peste un milion de lei pentru extinderea sistemului de.

Drumul catre Brasov, BLOCAT la iesirea din Azuga dupa un GRAV accident (FOTO)

Traficul rutier este oprit pe DN1, sambata dimineata, la iesirea din Azuga catre Predeal, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme. La aceasta ora, in judetul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )