Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom pentru 400 mil. lei si va ramane cu o participatie de 10%

Hotnews Hotnews,
 Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom pentru 400 mil. lei si va ramane cu o participatie de 10%

Fondul Proprietatea a anuntat un acord de vanzare a 2,5% din OMV Petrom pentru 400 milioane de lei, Fondul urmand sa ramana in continuare cu o participatie de circa 10% din compania petroliera, arata un comunicat al FP transmis Bursei de la Bucuresti. continuă pe Hotnews

MARE nevoie de bani la buget! Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom

Fondul Proprietatea a anuntat vanzarea a 2,5% din OMV Petrom pentru 400 milioane de lei, acesta urmand sa ramana cu o participatie de circa 10%. Franklin Templeton, in calitate de.

Fondul Proprietatea a vandut 2,56% din OMV Petrom la pretul de 0,2750 lei/actiune

ACTUALIZARE 19:16 Fondul Proprietatea FP) a vandut, astazi, printr-o oferta de plasament privat accelerat, un numar de 1,454 miliarde de actiuni 2,56%) din OMV Petrom SNP), tranzactia ridicandu-se la valoarea de aproape 400 milioane de lei, potrivit unui raport al FP, trimis Bursei de Valori Bucuresti. ------------- Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

FP a vandut 2,56% din OMV Petrom, la 0,2750 lei/actiune

Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom sucursala Bucuresti, in calitate de Administrator de Investitii al Fondului Proprietatea, a anuntat, ieri, ca a vandut 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom 2,56%) unor investitori calificati si/sau anumitor alti investitori fara a depasi 150 de persoane fizice sau juridice intr-un stat membru, altele decat investitori calificati.

Fondul Proprietatea incaseaza circa 400 milioane lei din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom. FP ramane cu 10% din actiuni

Fondul Proprietatea obtine aproape 400 milioane lei 87 milioane euro) din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar FP va ramane cu o participatie de 10% din actiunile companiei petroliere.

Fondul Proprietatea vrea sa vanda inca un pachet de actiuni Petrom

Fondul Proprietatea va demara o oferta de plasament privat accelerat adresata exclusiv investitorilor calificati fara a depasi 150 de persoane fizice sau juridice intr-un stat membru UE. Oferta pleaca de la 1. 454 miliarde actiuni OMV Petrom,.

Fondul Proprietatea a demarat vanzarea accelerata a cel putin 1,454 miliarde de actiuni OMV Petrom

SummaryaFondul Proprietatea FP) a lansat o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru minimum 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom simbol bursier SNP), insemnand 2,56% din companie.

Fondul Proprietatea demareaza o oferta de plasament privat accelerat de minim 2,56% din actiunile detinute la OMV Petrom

Franklin Templeton Investment Management, administratorul de investitii al Fondului Proprietatea FP), a anuntat astazi demararea unei oferte de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali plecand de la 1,454 miliarde de actiuni detinute la OMV Petrom minim 2,56% din grupul petrolier).

Fondul Proprietatea a scos la vanzare 2,56% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Fondul Proprietatea a vandut Petrom cu discount 3,5% fata de pretul din piata

Fondul Proprietatea FP) a incasat 400 mil. lei din vanzarea a 2,5% din actiunile Petrom SNP), tranzactia fiind realizata la un pret cu 3,5% sub cel stabilit pe Bursa de Valori Bucuresti la finalul zilei de miercuri.

OMV Petrom a inceput o noua campanie de foraj in Marea Neagra

OMV Petrom simbol bursier SNP) anunta demararea unei noi campanii de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )