Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ford Romania anunta 5 lansari auto anul acesta. Productia unui al doilea model la Craiova, nu mai devreme de 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ford Romania anunta 5 lansari auto anul acesta. Productia unui al doilea model la Craiova, nu mai devreme de 2017

Ford Romania anunta noua strategie de retail, care se bazeaza pe programul Rabla, trade-in, programul Prima Masina, oferte financiare si lansarea a cinci modele noi pe piata auto romaneasca. Despre productia unui al doilea model la fabrica din Craiova. continuă pe Wall-Street Ro

Valerio Brenciaglia este, de la 1 aprilie, noul Director General al Ford Romania

Ford anunta astazi ca Valerio Brenciaglia 45 de ani) preia conducerea Ford Romania - Compania Nationala de Vanzari, inlocuindu-l astfel pe Zoltan Brassai.

Ford Romania are un nou director general. Zoltan Brassai pleaca la Ford Europa

Ford Romania are un nou director general, pe italianul Valerio Brenciaglia 45 de ani), care il inlocuieste pe Zoltan Brassai, dupa ce acesta a fost cooptat in echipa Ford Europa, in calitate de brand director - Large Cars.

Ford Romania are un nou director general, Valerio Brenciaglia. Zoltan Brassai face un salt urias la Ford Europa

Ford Romania Compania Nationala de Vanzari CNV) are un nou director general incepand cu 1 aprilie, in persoana italianului Valerio Brenciaglia 45 ani), inlocuindu-l pe ungurul Zoltan Brassai, care face un pas urias la Ford Europa, in postul de Brand Director Large Cars, Product Marketing pe scurt, directorul gamei de masini mari a Ford: Mondeo, S-MAX, Galaxy, Mustang, GT si linia cu aspiratii premium Vignale.

Ford Romania are din aprilie un nou director general. Constructorul american facea concedieri la Craiova la inceputul anului

Ford Romania are de la 1 aprilie un nou director general, Valerio Brenciaglia, care l-a inlocuit pe Zoltan Brassai, acesta alaturandu-se echipei Ford Europa.

Ford Romania are un nou director general

Compania Nationala de Vanzari Ford Romania are, de la 1 aprilie, un nou director general, Valerio Brenciaglia. El il va inlocui pe Zoltan Brassai, informeaza Mediafax.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )