Libnet.ro
UNICEF

16:30

La ce formatie din Liga 1 ar putea ajunge Dan Petrescu

Hotnews Hotnews,
 La ce formatie din Liga 1 ar putea ajunge Dan Petrescu

A cucerit trei titluri de campion al Romaniei alaturi de CFR Cluj, iar acum este liber de contract. Dan Petrescu 52 de ani) nu duce lipsa de oferte, iar cea mai surprinzatoare vine tocmai de la o fosta rivala din Liga 1. continuă pe Hotnews

Cine este si cum arata sotia lui Dan Petrescu. Are trup de model si este pasionata de fitness (FOTO)

Succesele lui Dan Petrescu in cariera de antrenor se justifica intr-o anumitamasura si talismanului Adriana Petrescu, sotia fostului antrenor de la CFR Cluj. Partenera de viata a Bursucului are un.

Dan Petrescu a plecat in Dubai - Declaratie surprinzatoare despre meciul dramatic al CFR-ului cu Young Boys

Dan Petrescu a parasit joi Romania cu destinatia Dubai, acolo unde-si va petrece Sarbatorile de Iarna alaturi de familie. Tehnicianul a discutat si despre ofertele pe care le are si a oferit si o declaratie surprinzatoare despre meciul decisiv sustinut de CFR Cluj pe terenul celor de la Young Boys, in Europa League.

Dan Petrescu, gata sa semneze cu noua echipa. Salariul urias promis pentru Bursuc, chemat ca solutie de criza

Dan Petrescu a plecat astazi spre Dubai Emirate), unde-si va petrece sarbatorile de iarna alaturi de familie. Totodata,fostul antrenor de la CFR Cluj este foarte aproape sa bata palma cu arabii de la Al.

Primele doze de vaccin anti-COVID ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Revelion. Va fi o transa simbolica - coordonatorul campaniei de vaccinare

Primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Romania intre Craciun si Revelion si va fi o transa simbolica, de pana in 10. 000 de doze, din care vor putea fi vaccinati 5. 000 de oameni, a declarat marti coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita. El a facut aceste precizari dupa ce Comisia Europeana a anuntat ca Agentia Europeana pentru Medicamente ar urma sa aprobe in 23 decembrie vaccinul Pfizer BioNTech, primul vaccin anti-COVID pentru uz in Uniunea Europeana.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cate doze vor fi disponibile

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat, la Digi 24, ca primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ar putea saajungain Romania intre Craciun si Anul.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cand va incepe vaccinarea

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare,Valeriu Gheorghita, a declarat ca primele vaccinuri impotriva COVID-19 ar putea fi administrate in Romania chiar anul acesta, intre Craciun si Anul Nou.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )