Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine este si cum arata sotia lui Dan Petrescu. Are trup de model si este pasionata de fitness (FOTO)

B1 B1,
Cine este si cum arata sotia lui Dan Petrescu. Are trup de model si este pasionata de fitness (FOTO)

Succesele lui Dan Petrescu in cariera de antrenor se justifica intr-o anumitamasura si talismanului Adriana Petrescu, sotia fostului antrenor de la CFR Cluj. Partenera de viata a Bursucului are un. continuă pe B1

Dan Petrescu, gata sa semneze cu noua echipa. Salariul urias promis pentru Bursuc, chemat ca solutie de criza

Dan Petrescu a plecat astazi spre Dubai Emirate), unde-si va petrece sarbatorile de iarna alaturi de familie. Totodata,fostul antrenor de la CFR Cluj este foarte aproape sa bata palma cu arabii de la Al.

La ce formatie din Liga 1 ar putea ajunge Dan Petrescu

A cucerit trei titluri de campion al Romaniei alaturi de CFR Cluj, iar acum este liber de contract. Dan Petrescu 52 de ani) nu duce lipsa de oferte, iar cea mai surprinzatoare vine tocmai de la o fosta rivala din Liga 1.

Dan Petrescu a plecat in Dubai - Declaratie surprinzatoare despre meciul dramatic al CFR-ului cu Young Boys

Dan Petrescu a parasit joi Romania cu destinatia Dubai, acolo unde-si va petrece Sarbatorile de Iarna alaturi de familie. Tehnicianul a discutat si despre ofertele pe care le are si a oferit si o declaratie surprinzatoare despre meciul decisiv sustinut de CFR Cluj pe terenul celor de la Young Boys, in Europa League.

Planul secret al lui Dan Negru pentru Revelion. Cine este marea vedeta care va avea rol principal la Antena 1

Mai este putin pana la Noaptea de Revelion, iar posturile TV se pregatesc intens. De aproape 20 de ani Antena 1 sarbatoreste trecerea dintre ani cu show-uri spectaculoase, sub bagheta celebrului Dan Negru. Vedeta TV este gazda acestor show-uri si de fiecare data a adus surprize, sub diferite forme. in ultimii ani show-ul Antenei 1 .

Castigatorul de la Chefi la Cutite. Cine este Ionut Belei.

Antena 1 a difuzat aseara finala sezonului cu numarul 8 al emisiunii Chefi la Cutite. Ionut Belei este cel care a reusit sa impresioneze juriul si sa plece acasa cu premiul de 30. 000 de euro. Iata cine este castigatorul Chefi la Cutite.

Cine este, de fapt, iubita lui Ionut Belei. Castigatorul de la Chefi la Cutite stie ce va face cu banii, alaturi de prietena

S-a aflat cine este, de fapt, iubita lui Ionut Belei. Castigatorul de la Chefi la Cutite a anuntat ce va face cu banii, alaturi de prietena lui. Planurile pe care le aveau se vor concretiza mult mai repede, acum ca Ionut Belei a castigat marele premiu Chefi la Cutite in valoare de 30000 de euro.

Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Fiind impresionat de Ionut Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cutitul de aur care l-a trimis direct in echipe. Bontea nu s-a inselat, deoarece Ionut Belei este castigatorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cutite. Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite Desi are o diploma de electrician, Ionut .

Cine este, de fapt, soferul omorat de politistii romani. A fost urmarit 80 de kilometri in Iasi si Botosani

Cursa fatala pentru un barbat din Iasi. Acesta a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor si a ajuns sa fie impuscat mortal. Soferul a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un cap de pod, moment in care agentii ar fi tras in directia automobilului 17 gloante, in plan vertical si spre roti. Unul dintre proiectile .

Adriana Bahmuteanu, gata de nunta! Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu, pasi repezi spre un nou mariaj. Aceasta si-a gasit linistea alaturi de un artist grec cunoscut la noi in tara, barbatul care a facut-o sa se gandeasca la o noua casatorie si i-a redat speranta in iubire. Adriana Bahmuteanu, pregatita sa faca pasul cel mare Adriana Bahmuteanu vine cu un istoric destul de .

Cine este castigatorul Chefi la Cutite, sezonul 8. Surpriza la Antena 1

Este surpriza de proprtii la Antena 1. Emisiunea Chefi la cutite isi anunta castigatorul celui de-al optulea sezon, incepand cu ora 20:30. Sunt trei finalisti care ieri au intrat in marea finala si care isi disputa premiul. UPDATE Pana la urma, Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea a castigat a 8-a editie .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )