Libnet.ro
UNICEF

13:30

Formula 1: Lewis Hamilton, pentru a patra oara in pole position in acest sezon

B1 B1,
Formula 1: Lewis Hamilton, pentru a patra oara in pole position in acest sezon

Pilotul britanic Lewis Hamilton McLaren-Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand cel mai bun timp in . continuă pe B1

FORMULA 1: pilotul Lewis Hamilton va fi pentru a patra oara in pole position in acest sezon.

Pilotul de origine britanica Lewis Hamilton din componenta echipei McLaren-Mercedes va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Italiei. Aceasta este a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand cel mai bun timp in calificarile de pe circuitul de la Monza, conform mediafax. Hamilton a mai fost in acest sezon pe prima pozitie a grilei de start la GP-urile Australiei, Malaysiei si Ungariei. Rezultatele calificarilor de sambata si grila de start a Marelui .

Lewis Hamilton va pleca din pole-position la Monza

Pilotul britanic Lewis Hamilton McLaren-Mercedes) va porni din pole position, maine, in Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand cel mai bun timp in calificarile de pe circuitul de la Monza.

Pole position pentru Hamilton la Monza. Dezamagire provocata de Alonso

Echipa McLaren-Mercedes si-a plasat ambele monoposturi in prima linie a Marelui Premiu al Italiei, dupa ce Lewis Hamilton si Jenson Button au incheiat pe primele doua locuri in calificari. Calificarile de la Monza au fost in direct pe Onlinesport. ro .

Dubla pentru McLaren in a doua sesiune de antrenamente de la Monza

Lewis Hamilton si Jenson Button au ocupat primele doua locuri in sesiunea secunda a antrenamentelor libere programate, vineri, in ziua inaugurala a Marelui Premiu al Italiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )