Libnet.ro
UNICEF

00:07

A fost alerta maxima pe plaja din Jupiter, dupa ce doi turisti au fost la un pas de inec

Antena3 Antena3,
A fost alerta maxima pe plaja din Jupiter, dupa ce doi turisti au fost la un pas de inec

A fost alerta maxima pe plaja din Jupiter, dupa ce doi turisti au fost la un pas de inec. in ciuda avertizarilor salvamarilor, barbatii s-au aventurat in larg. Din cauza curentilor foarte puternici si a. continuă pe Antena3

Hollande indeamna la unitate si ridica Vigipirate la alerta maxima in Rhone-Alpes, dupa atentat

Francois Hollande a indemnat vineri la unitate, dupa atentatul comis in Isere, soldat cu un mort, si a anuntat ca planul Vigipirate a fost ridicat la alerta maxima pentru o perioada de trei zile in.

Atacul sangeros de pe o plaja din Sousse, surprins de un tunisian (VIDEO)

Un clip al atentatului terorist de pe plaja din Sousse, soldat cu 39 de morti, il infatiseaza pe ucigas care impusca mortal un om in strada in timpul masacrului. Zgomotul focurilor de arme poate fi auzit.

Dupa doi ani de asteptari, podul care leaga orasul Galati de Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal a fost redeschis circulatiei

Dupa doi ani de asteptari, podul care leaga orasul Galati de Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal a fost redeschis vineri circulatiei. Costurile reparatiilor au fost de 120. 000 Euro, iar oficialitatile locale au testat primii drumul care este zilnic tranzitat de peste sase mii de angajati de la 40 de companii, inclusiv cei din Combinat.

Sute de turisti pleaca din Tunisia dupa atentatul din statiunea Sousse

Sute de turisti au fost transportati cu autocarele spre aeroportul Enfidha pentru a pleca din Tunisia, informeaza AFP, citata de Agerpres. Potrivit unui jurnalist al agentiei, 13 zboruri erau afisate pe panoul de.

Excedentul bugetar a urcat la 0,9% din PIB, dupa primele cinci luni

Bugetul general consolidat pe primele cinci luni ale anului 2015 s-a incheiat cu un excedent de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,9% din PIB, fata de un deficit de 1,58 miliarde lei, respectiv minus 0,24% din PIB, inregistrat la aceeasi data in anul 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )