Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a fost batuta Alexandra Stan

ADPM ADPM,
De ce a fost batuta Alexandra Stan

Alexandra Stan a marturisit ca in ziua in care a fost batuta de iubitul si managerul ei, Marcel Prodan, a avut o serie de certuri cu acesta, conflicte obisnuite de ceva vreme. Solista spune ca a avut tot timpul parte de jigniri din partea acestuia si ca a fost lovita cu piciorul in rinichi. Continue reading . continuă pe ADPM

Socant! Alexandra Stan a fost bagata in spital de managerul ei?

Dupa ce presa a speculat faptul ca accidentul in care ar fi fost implicata Alexandra Stan ar fi doar o strategie de marketing in vederea promovarii celui mai nou clip al artistei, iata ca Alexandra a facut astazi o serie de declaratii-bomba! Continue reading .

Alexandra Stan il iarta pe iubitul care a batut-o! E un gest facut la nervi!

Alexandra Stan a avut parte de clipe de cosmar, fiind agresata fizic de managerul si iubitul ei, Marcel Prodan, pentru ca ajunsese sa se intereseze de cat anume castiga ea, mai exact, din concerte. Desi a fost spitalizata si a aparut in ziare si la TV cu ochii vineti, solista l-a iertat pe agresor si nu vrea sa il vada dupa gratii. Continue reading .

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Andrei Nemirschi, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile |VIDEO

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Marcel Prodan, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

FOTO+ VIDEO. Cantareata Alexandra Stan, batuta de managerul ei.

Cantareata Alexandra Stan a ajuns la spital cu vanatai si echimoze, dupa ce ar fi fost batuta, potrivit tatalui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum national din Constanta, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, sambata, in jurul orei 19. 00, un echipaj al Politiei Rutiere care patrula pe drumul national ce leaga Constanta de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea soselei, in dreptul iesirii de pe Autostrada Soarelui, un .

Alaturi de Alexandra Stan Miscare de simpatie pe Facebook pentru vedeta batuta crunt de manager

Mai multe grupuri de sustinere au aparut pe Facebook in aceasta zi de luni, 17 iunie, care isi declara solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta batuta violent de managerul ei.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o si a cerut sa ramana cu el la spital

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o: Am incercat sa ma sinucid. Zicea ca sunt sclava lui

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan, desfigurata in bataie de managerul ei. Cantareata a depus o plangere la Politie

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta crunt de managerul ei, Marcel Prodan. Ca sa ii motiveze absenta din concertele pe care ar fi trebuit sa le aiba saptamana aceasta, managerul artistei a spus ca.

Alexandra Stan, declaratie surpinzatoare dupa ce a fost batuta de managerul ei: L-am iertat, stiu ca ii pare rau

Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalul bataii primite in plina strada de la managerul ei, Marcel Prodan, Alexandra Stan loveste din nou cu o declaratie socanta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )