Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fost cancelar german: Marea Britanie este cea mai mare problema a Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Fost cancelar german: Marea Britanie este cea mai mare problema a Uniunii Europene

Marea Britanie este cea mai mare problema care sta in calea dezvoltarii Uniunii Europene si care se opune masurilor ce pot asigura supravietuirea si consolidarea blocului european, a avertizat fostul cancelar german Gerhard Schroder. continuă pe Adevărul

Peste 140 de monede dacice extrem de rare au fost recuperate din Marea Britanie unde ajunsesera in mod fraudulos

Un lot important de 145 de kosoni dacici din aur a fost recuperat din Marea Britanie si urmeaza a fi expus publicului in luna noiembrie, a anuntat Muzeul National de Istorie a Romaniei. Aceste monede extrem de rare au fost obtinute, in mod ilicit, de catre persoane implicate in activitati ilegale de detectii si sapaturi in zona Sarmizegetusei Regia, fiind ulterior scoase in mod clandestin din Romania si puse in vanzare pe piata internationala numismatica din Europa si SUA.

Vasilescu (BNR) la RFI: Impozitarea constructiilor speciale este cea mai viabila solutie; presa s-a cam inflamat in privinta inflatiei

Impactul masurilor convenite de Guvernul Ponta cu FMI va fi minim, iar presa s-a cam inflamat in privinta riscului inflationist, declara la RFI consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. El considera ca impozitarea constructiilor speciale este cea mai viabila solutie.

Bursa incepe luna cu acceleratia la podea. Erste crede ca Romania este cea mai atractiva piata de frontiera

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inceput luna noiembrie cu o serie de cresteri generalizate, iar finalul de an este de asteptat sa fie unul pozitiv pe pietele de actiuni din regiune, considera analistii Erste Bank.

Ministrul Nica: Comparatorul oficial de tarife telecom nu mi se pare complet. Ar trebui sa afiseze si acoperirea serviciilor nu doar care este cea mai bun pret la telefonie si internet

Ministrul pentru Societatea Informationala Dan Nica si-a exprimat miercuri parerea ca Veritel. ro, aplicatia oficiala prin care romanii pot afla care sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet in fucntie de criteriile selectate, nu este completa. Ar tebui sa mi se spuna si care este calitatea serviciilor sau acoperirea. Daca aflu care-i tariful cel mai mic pentru traficul pe care-l am fara sa iau in calcul locurile unde il voi folosi s-ar putea sa am o problema mare. Comparatorul ar trebui sa fie insotit de o harta asumata de autoritatea de reglementare in comunicatii in care sa se prezinte acoperirea serviciilor oferite, a spus acesta.

Sobolanii mutanti au invadat Marea Britanie.

Mai multe regiuni din Marea Britanie au fost invadate de o specie de sobolani imuna la otrava, din cauza unei variatii genetice rezistente la toxine, scrie presa britanica, conform Mediafax. Alte doua specii de rozatoare au fost descoperite recent in Sussex, sporind temerile ca se inmultesc cu repeziciune. Se crede ca aceste doua specii provin de pe continent, cel mai probabil din Franta, informeaza dailystar. co. uk. Ultimele doua specii de sobolani au fost gasite in Eastbourne, Hastings, .

Animalele de companie ar putea muri daca sunt muscate. Invazie de sobolani mutanti in Marea Britanie

O specie mutanta de sobolani, imuna la otrava din cauza unei variatii genetice rezistente la toxine, a fost descoperita Marea Britanie. Alte doua specii de rozatoare au fost descoperite de curand in Sussex,.

The Daily Mail: romanii si bulgarii din Marea Britanie iau cu asalt agentiile de recrutare pentru a obtine ajutoare sociale

Firmele de recrutare din Marea Britanie atrag atentia ca tot mai multi romani si bulgari veniti in Regat cer detalii despre procedeul prin care pot beneficia de ajutoarele sociale oferite de guvernul britanic. Un manager roman stabilit in Marea Britanie a dezvaluit ca unele firme ii ajuta pe emigranti sa eludeze legea si sa obtina ajutoare sociale in schimbul unei parti din banii primiti de la guvern.

O istorioara cu final fericit - Cum a reusit statul roman sa recupereze din Marea Britanie un mic tezaur dacic

Acum 2. 050 de ani fierarii din muntii Orastiei bateau monede sofisticate, folosind aur rafinat si nici nu si-ar fi inchipuit ca numele regelui Koson va fi celebru peste veacuri, iar micile piese metalice vor fi la mare cautare. Dupa Revolutie cautatorii de comori au gasit peste 20 de tezaure dacice mari si, ajutati de complici, au scos din tara peste 100 kg de obiecte dacice de aur si 500 kg de obiecte de argint. Totusi, din cand in cand vin si vesti bune, iar acum o mica parte dintr-un tezaur, mai exact 145 de kosoni dacici dusi in Marea Britanie, s-au reintors in tara si toata operatiunea a pornit de la un simplu control la frontiera.

Lot de 145 monede de aur dacice recuperat din Marea Britanie, adus in Romania

Muzeul National de Istorie a Romaniei din Bucuresti anunta recuperarea din Marea Britanie a unui lot de 145 de monede de aur dacice de tip Koson, dupa trei ani de incercari. Pana in prezent s-au desfasurat.

Ponta va merge in Marea Britanie, pentru a asista la listarea Romgaz pe bursa din Londra

Premierul Victor Ponta va efectua, la inceputul saptamanii viitoare, o vizita in Marea Britanie, unde va asista la inceperea tranzactiilor pe bursa din Londra cu actiunile Romgaz, vandute sub forma de certificate de depozit GDR), au declarat surse guvernamentale, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )