Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost deputat moldovean a primit 14 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

România Liberă România Liberă,
Un fost deputat moldovean a primit 14 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Fostul deputat democrat in parlamentul de la Chisinau Iurie Bolboceanu, acuzat de spionaj si tradare. continuă pe România Liberă

Fostul deputat Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de inchisoare

Fostul deputat Iurie Bolboceanu a fost condamnat la 14 ani de detentie, in penitenciar de tip inchis, pentru tradare de patrie. Sentinta a fost emisa de Judecatoria Chisinau, sediul Rascani si este cu drept de atac la Curtea de Apel, transmite IPN.

Barbatul care si-a ucis iubita pentru ca nu a vrut sa faca sex a mai primit doi ani de inchisoare. A vrut sa-si omoare si fiul vitreg

Alexandru Stefan Rusu, bucuresteanul acuzat ca si-a ucis viitoarea sotie cu 34 de lovituri de cutit, a fost condamnat definitiv la inchisoare. Curtea de Apel Ploiesti a considerat ca barbatul a vrut sa-l omoare si pe fiul victimei, un baiat in varsta de 12 ani, care a sarit sa-si apere mama.

Un barbat si fiul acestuia risca pana la cinci ani de inchisoare pentru extragere ilicita de nisip

Procuratura raionului Nisporeni a finalizat si expediat in judecata cauza penala de invinuire a doua persoane pentru incalcarea cerintelor de protectie a zacamintelor minerale care a provocat urmari grave si practicarea ilegala a activitatii de intreprinzator, soldata cu obtinerea unui profit in proportii deosebit de mari.

Un elev de 14 ani din Sibiu a omorat un batran in casa caruia intrase dupa tigari. Adolescentul era in stare de ebrietate

Un elev de 14 ani din Sibiu, aflat sub influenta alcoolului, a omorat in bataie un batran de 70 de ani, in casa caruia intrase ca sa ia tigari. Tanarul si-a marturisit fapta si a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu pentru a se stabili daca avea discernamant.

Un tanar de 14 ani din Sibiu este suspectat ca a ucis un batran

Un baiat in varsta de 14 ani, suspectat ca ar fi lovit de mai multe ori un batran din Fantanele, provocandu-i decesul, a fost prins de politisti si internat in vederea efectuarii unei expertize psihiatro-legale, a anuntat marti Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Sibiu, anunta Agerpres.

Un minor de 14 ani, suspectat ca ar fi ucis un batran. Motivul e de-a dreptul socant

Politistii din Sibiu suspecteaza ca un adolescent de doar 14 ani ar fo lovit e mai multe ori un batran din Fantanele pana cand i-a provocat moartea. Potrivit unui comunicat de presa transmis de IPJ,.

Anglia: Unul dintre atacatorii cu acid, de anul trecut, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Un adolescent de 17 ani, Derryck John, a fost condamnat, luni, la 10 ani de inchisoare, dupa ce, in luna iulie a anului trecut, a atacat cu acid sase persoane care conduceau mopede, relateazaThe Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )