Libnet.ro
UNICEF

14:16

A fost desemnat pedagogul anului 2014, din Chisinau

Adevărul Adevărul,
A fost desemnat pedagogul anului 2014, din Chisinau

Directia generala educatie, tineret si sport din Chisinau a ales pedagogul anului 2014, care va reprezenta municipalitatea la etapa nationala a concursului. Premiul mare i-a revenit Virginiei Vangheli, invatatoare de clase primare la Liceul Stefan cel Mare. continuă pe Adevărul

Germanul Martin Schulz a fost desemnat candidat al socialistilor europeni pentru sefia CE

Socialistii europeni l-au desemnat, duminica, pe germanul MartinSchulz pentru a-i reprezenta la functia de presedinte al Comisiei Europene. Schulz a primit, in timpul reuniunii Congresului Partidului.

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

Ioana Manoiu, GMP PR: Volumul de proiecte din ianuarie a fost triplu fata de cel din ianuarie 2013

Anul acesta va aduce o crestere pentru GMP PR, unul dintre principalii jucatori pe piata locala de relatii publice, 2014 anuntandu-se ca fiind unul efervescent, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Manoiu, managing partner al companiei.

Un barbat a fost injunghiat mortal, in gara din Brasov.

Doi oameni ai strazii s-au batut, miercuri dupa-amiaza, in gara din Brasov. Unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat mortal pe celalalt. Suspectul este audiat de procurorii parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, informeaza Mediafax. Potrivit procurorului Ramona Muscalu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, un barbat a murit, in zona garii, dupa ce a fost injungiat de alt barbat, la ora transmiterii acestei stiri ancheta procurorilor fiind in desfasurare. Va pot .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )