Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la . continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu a promovat ruperea USL din interese personale

Fostul prim-ministru si presedintel al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat ca demisia din PNL a reprezentat cea mai grea decizie pe care a fost nevoit sa o ia vreodata. PNL a fost casa mea politica, dar.

Tariceanu. Maine voi infiinta Partidul Reformator Liberal. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

Cum s-a construit cea mai scumpa autostrada din lume: rusii au dat 9 MLD. de dolari pe 40 km de sosea

Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax. ro .

Brasovul este orasul unde este bine sa traiesti. Are cea mai mica rata a mortalitatii

Potrivit statisticilor la Brasov s-a inregistrat in 2013 cea mai mica rata a mortalitatii. Din analiza a fost scos municipiul Bucuresti.

Alice Herz-Sommer a murit. Cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului avea 110 ani

Cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului, Alice Herz-Sommer, a murit duminica, la Londra. Pianista, in varsta de 110 ani, a fost prizoniera timp de 2 ani in lagarul de concentrare de la Terezin din Cehia, potrivit The Guardian.

Real Madrid obtine cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, 6-1 cu Schalke

Real Madrid a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in deplasare in fata germanilor de la Schalke 04. Partida nu a avut practic istoric, spaniolii avand.

VIDEO Maitreyi, cea mai noua productie a Teatrului Municipal Baia Mare

Piesa Maitreyi, o viziune inovatoare asupra operei lui Eliade, este cea mai noua productie ce va fi jucata pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. in regia lui Adrian Roman, spectacolul promite sa surprinda prin autenticitate si originalitate. Avanpremiera piesei va avea loc joi, iar premiera oficiala in data de 2 martie.

Business B1 la zi: Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale din regiune

Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale platite de angajatori si angajati din regiune - de 55% din salariu, ceea ce favorizeaza munca la negru, cu efect negativ asupra venuiturilor.

Cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului a murit la 110 ani

A incetat din viata cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului. Alice Herz-Sommer, in varsta de 110 ani, a murit duminica seara, in locuinta sa din Londra. Nascuta in anul 1903, intr-o familie.

TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

TVR are in acest moment cea mai mica suma pe care o televiziune publica din Europa o cheltuieste pe programele sale - 25. 000 de euro pentru productiile TVR 1, cu exceptia stirilor si a filmelor, respectiv 15. 000 de euro saptamanal pentru toata productia proprie de pe TVR 2. Asa declara directorul general interimar Stelian Tanase, care a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat noua grila de primavara a televiziunii publice. Din aceasta grila ies mai multe emisiuni programele evazioniste, edulcorate, cum le-a descris directorul interimar, precum si emisiunile de mare montare, specifice televiziunilor private, intrand in schimb emisiunile unor realizatori adusi din afara TVR, precum Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Dan Apostol si Miruna Munteanu, Ion Cristoiu, Florin Iaru si Mircea Dinescu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )