Libnet.ro
UNICEF

16:30

A fost desemnata cea mai sexy asistenta medicala din lume! Cum arata tanara de doar 23 de ani care te va baga in toate bolile - GALERIE FOTO

Antena3 Antena3,
A fost desemnata cea mai sexy asistenta medicala din lume! Cum arata tanara de doar 23 de ani care te va baga in toate bolile - GALERIE FOTO

Este o adevarata diva pe retelele de socializare unde are sute de mii de fani, iar tanara stie sa-i cucereasca pe toti cu fotografii incendiare in lenjerie intima sau in ipostaze. continuă pe Antena3

Incendiu la cea mai mare moschee siita din Suedia

Cea mai mare moschee siita din Suedia a fost cuprinsa de flacari in cursul noptii de duminica spre luni, iar politia privilegiaza ipoteza unui act intentionat, potrivit site-ului thelocal. se.

Cea mai mare moschee din Suedia, incendiata

Cea mai mare moschee siita din Suedia, situata in periferia capitalei Stockholm, a fost devastata in noaptea de duminica spre luni de un incendiu declansat, cel mai probabil, de o mana criminala, potrivit politiei suedeze, citata de AFP.

Cea mai mare cladire imprimata 3D a fost creata de MIT intr-un timp record

Nu se intampla des sa vorbim de structuri imprimate 3D de dimensiuni generoase, dar cea mai mare cladire imprimata 3D tocmai a fost finalizata de MIT. Desi eforturile creatorilor de imprimante 3D de a intra in mainstream nu au fost neaparat incununate de succes, asta nu inseamna ca tehnologia din spatele unor astfel de creatii [].

Personaje controversate la cea mai scumpa petrecere de 1 Mai. Udrea si Syda, printre petrecareti

Cea mai scumpa petrecere de deschidere a sezonului estival de la Mamaia a adunat personaje controversate. intr-un club celebru, unde are loc cea mai scumpa petrecere de 1 mai din Romania, s-au adun.

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita e calea cea mai sigura catre reusita, merita respectata si sarbatorita la un gratar

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea,a afirmat, luni, intr-un mesaj adresat bucurestenilor cu ocazia zilei de 1 Mai, faptul ca munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional.

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita

Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional, a afirmat, luni, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, intr-un.

Cea mai ieftina boxa Bluetooth de la Bang Olufsen: Beoplay P2

Bang Olufsen a lansat in urma cu cativa ani brandul Beoplay pentru produse un pic mai accesibile, iar Beoplay P2 este cea mai ieftina creatie din aceasta gama. Piata boxelor portabile este una in continua expansiune. in fiecare saptamanaapar noi modele de la branduri mai mult sau mai putin cunoscute. Unele sunt originale, altele [].

Presedintele partidului e persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, intr-o emisiune televizata, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale, arata Agerpres.

Gabriela Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )