Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita e calea cea mai sigura catre reusita, merita respectata si sarbatorita la un gratar

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita e calea cea mai sigura catre reusita, merita respectata si sarbatorita la un gratar

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea,a afirmat, luni, intr-un mesaj adresat bucurestenilor cu ocazia zilei de 1 Mai, faptul ca munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita

Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional, a afirmat, luni, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, intr-un.

Mesajul Gabrielei Firea de 1 mai: Munca cinstita e calea cea mai sigura catre reusita. Ea merita respectata si sarbatorita la un gratar (FOTO)

Gabriela Firea transmis un mesaj de 1 mai tuturor care astazi merg la un gratar traditional si se bucura de o zi libera. Oricat de fericit ar fi un an in viata noastra,.

Gabriela Firea: Avem mai multe masuri care merg impreuna pentru degajarea aglomeratiei din Capitala

Problema traficului rutier in Capitala va fi rezolvata prin construirea de parcari la intrarile in oras, un management inteligent al traficului, care va fi luat de la zero, precum si aplicarea sistemului de benzi unice, a declarat vineri seara, la Antena 3, primarul general Gabriela Firea. Gabriela Firea: Doresc sa preiau la Primaria Generala responsabilitatea curateniei pe inelul central al Capitalei.

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru presedintele PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru liderul PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

Gabriela Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Gabriela Firea: Presedintele PSD e cel mai indreptatit sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca, in mod normal, o singura persoana in acest moment ar trebui luata in.

Cum vrea Gabriela Firea sa rezolve problema aglomeratiei din Capitala

Problema traficului rutier in Capitala va fi rezolvata prin construirea de parcari la intrarile in oras, un management inteligent al traficului, care va fi luat de la zero, precum si aplicarea sistemului de benzi unice, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Am impulsionat mediul de afaceri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri la Punctul de intalnireca a deblocat toate piedicile de pe santiere si a alocat fonduri pentru multe.

Presedintele partidului e persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, intr-o emisiune televizata, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )