Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fost director al Agentiei de Plati, trimis in judecata de DNA. Acesta, impreuna cu alt sef din APDRP, ar fi umflat punctajele acordate pentru doua comune, ce au primit fonduri nerambursabile de 17 mil. lei

Hotnews Hotnews,
 Fost director al Agentiei de Plati, trimis in judecata de DNA. Acesta, impreuna cu alt sef din APDRP, ar fi umflat punctajele acordate pentru doua comune, ce au primit fonduri nerambursabile de 17 mil. lei

DNA Ploiesti a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate a luni Mihai Gavril Vadan fost director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si a lui Doru Gafencu, fost conducator delegat al unei directii din APDRP pentru mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict de interese. continuă pe Hotnews

Fost director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala, trimis in judecata de procurorii anticoruptie

Fostul director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Mihai-Gavril Vadan, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), alaturi de un fost director delegat din institutie, pentru alocarea pe nedrept a unor finantari europene pentru doua proiecte.

Fost director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala, trimis in judecata de DNA

Fostul director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) Mihai-Gavril Vadan a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de un fost director delegat din institutie, pentru alocarea pe nedrept a unor finantari europene pentru doua.

Fostul director al APDRP, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si pescuit, Mihai Gavril Vadan, a fost trimis in judecata, in sarre de libertate, intrucat este acuzat de abuz in serviciu si Conflict de interese, conform unui comunicat remis de DNA.

Fost director al APIA, condamnat definitiv la sapte ani si sapte luni de inchisoare

Fostul director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Aurel Pana va executa sapte ani si sapte luni de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta, pedeapsa la.

Fost director APIA, condamnat definitiv lasapte ani si sapte luni de inchisoare

Fostul director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Aurel Pana va executa sapte ani si sapte luni de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta, pedeapsa la care a fost condamnat de prima instanta, a decis, luni, definitiv, Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )