Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost FINALUL! OANA LIS a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
A fost FINALUL! OANA LIS a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate nu-i dau pace fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Acesta continua sa se simta rau, dupa atacul cerebral suferit anul trecut, dar macar nu e singur. O are alaturi pe sotia sa, Oana. continuă pe B1

Adio, totul s-a sfarsit, Oana Lis varsa lacrimi de durere: Care este ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

Momente grele in familia fostului primar! Viorel Lis e complesit de problemele de sanatate, care nu-i dau pace in ultima perioada si cu care organismul sau nu prea mai are putere sa lupte, relateaza.

S-A SFARSIT... Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, iN LACRIMI...

Viorel Lis a suferit anul trecut un atac cerebral si de atunci sufera continuu. O are, insa, alaturi pe sotia sa, Oana Lis. Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment,.

S-A TERMINAT! SUFERINTA a luat SFARSIT! Oana Lis a facut anuntul in HOHOTE DE PLANS: Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit intr-un interviu despre cele mai importante persoane din viata sa: bunica si sotul, fostul primar Viorel Lis. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la.

Bomba bombelor! Oana Lis PRINSA iN FAPT cu Nicolae Guta! A anuntat ca vrea un copil! Lui Viorel Lis i-a stat inima

Sotia lui Viorel Lis, Oana Lis, si-a pus pe jar prietenii virtuali dupa ce a distribuit pe Facebook o amintire veche de doi ani. in postarea republicata Oana Lis apare in doua fotografii alaturi de Cristi.

Nu le mai ajunge PENSIA! Oana Lis, SCANDAL MONSTRU cu Viorel Lis din cauza BANILOR: Sunt zile in care ma imprumut, de multe ori imi platesc prietenii cand ies in oras...

Oana Lis a ajuns sa se certe cu sotul sau, Viorel Lis, din cauza banilor. Fostul edil al Capitalei o acuza pe Oana ca cheltuie prea mult si joaca economiile la. pacanele. Vedeta a precizat ca.

Doliu teribil in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit! Din pacate acesta a facut infarct

Lumea muzicii populare varsa lacrimi de durere in aceste zile! Cantaretul Daniel Siminic, omul care a bucurat milioane de romani cu operele sale, a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data ch.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )