Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost gasita Maria, fetita de 13 ani care a disparut, luni, in timp ce se indrepta spre scoala

Antena3 Antena3,
A fost gasita Maria, fetita de 13 ani care a disparut, luni, in timp ce se indrepta spre scoala

O minora de 13 ani, data disparuta dupa ce a plecat de acasa spre scoala, luni, dar nu a mai revenit, a fost gasita nevatamata, de catre politisti, in noaptea de marti spre miercuri, pe o strada din Ti. continuă pe Antena3

Maria are 13 ani si luni se indrepta catre scoala. Adevarul crunt a iesit la iveala dupa cateva ore

Maria are 13 ani ani si este din Timisoara. Adolescentaa disparut fara urma de acasa inca de luni, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Aceasta a plecat spre scoala, insa nu a mai.

Primarul care a umilit o fetita de 13 ani fiindca a trantit usa microbuzului scolar: Nu poti sa-i scazi nota la purtare, nu poti s-o atingi nici cu o floare

Primarul comunei Petrachioaia, judetul Ilfov, a pedepsit o eleva de 13 ani care a trantit usa microbuzului scolar: 30 de zile, fata trebuie sa mearga pe jos la scoala.

Noi detalii despre tinerii care au batut si violat o adolescenta. Ce risca fetita de 13 ani care a comandat agresiunea extrema

Noi detalii ies la iveala in ceea ce o priveste pe adolescenta de 16 ani care, la finalul saptamanii trecute, impreuna cu un tanar de 19 ani, si-a batut si violat prietena, pe un teren viran din Zalau. intregul atac a fost coordonat de catre o fetita de 13 ani, deranjata ca victima i-ar fi furat iubitul.

Fetita de zece ani disparuta in Popesti-Leordeni a fost gasita

UPDATE - Deznodamant fericit in cazul fetitei de zece ani, disparuta martila pranz din Popesti-Leordeni. Copila a fost gasita, dupa 24 de ore de cautari, si se afla acum la.

Fata de 13 ani din Timisoara care a fost data disparuta, a fost gasita pe o strada din oras

Politistii din Timisoara au gasit-o pe Maria Popov, fata de 13 ani care a fost data disparuta marti,.

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate. Magistratii Tribunalului Dambovita au obligat-o pe fetita sa.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai intors acasa. Oricine poate da relatii despre tanara este rugat sa sune la numarul de urgente 112.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai in.

Fetita ucraineana de 13 ani, in miezul unei manipulari pro-Trump pe Facebook

In ciuda eforturilor anuntate de Facebook in privinta combaterii manipularii politice, cea mai populara retea de socializare din lume inca reprezinta un mijloc de venit cu ajutorul acestei practici rau intentionate. Un caz descoperit recent implica un ucrainean aflat in cautarea profitului cu promovarea presedintelui american Donald Trump si o fetita de doar 13 ani.

Fata de 14 din Bacau, care disparuse de acasa dupa o cearta cu familia, a fost gasita

Andreea Clara Chiru, adolescenta de 14 ani disparuta de patru zile de acasa, a fost gasita. Familia fetei a fost disperata in toate aceste patru zile, de cand nu s-a mai stiut nimic de ea. Totul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )