Libnet.ro
UNICEF

13:45

A fost lansat proiectul privind restaurarea bisericii Poiana. Lacasul de cult va deveni atractie turistica

Adevărul Adevărul,
A fost lansat proiectul privind restaurarea bisericii Poiana. Lacasul de cult va deveni atractie turistica

Monument istori aflat la Slobozia, in parcul din jurul Muzeului National al Agriculturii, o biserica de lemn, veche de 300 de ani, va deveni o atractie turistica. Lacasul de cult, construit din barne de stejar, cioplite din barda si secure, va fi restaurat cu fonduri europene in valoare de 2,5 milioane de lei. Proiectul a fost lansat recent in judetul Ialomita. continuă pe Adevărul

Primul teaser al filmului Cei doi papi, cu Anthony Hopkins si Jonathan Pryce, a fost lansat VIDEO

Primul teaser al filmului Cei doi papi The Two Popes cu Anthony Hopkins si Jonathan Pryce in rolurile principale, despre un punct de cotitura in istoria Bisericii Catolice si regizat de Fernando Meirelles, a fost lansat de Netflix.

P GALERIE FOTO: A fost inaugurat proiectul mixt Iulius Town Timisoara, investitie totala in valoare de 442 milioane de euro

Companiile IULIUS si Atterbury Europe au inaugurat astazi, la Timisoara, proiectul mixt Iulius Town, cea mai mare investitie din regiune, in valoare totala de 442 milioane de euro. Iulius Town a presupus integrarea Iulius Mall Timisoara intr-un proiect amplu de regenerare urbana, completandu-l cu functiuni de retail, office si entertainment.

A fost inaugurat proiectul mixt Iulius Town Timisoara, investitie totala in valoare de 442 milioane de euro

Companiile IULIUS si Atterbury Europe au inaugurat, la Timisoara, proiectul mixt Iulius Town, cea mai mare investitie din regiune, in valoare totala de 442 milioane de euro. Iulius Town a presupus integrarea Iulius Mall Timisoara intr-un proiect amplu de regenerare urbana, completandu-l cu functiuni de retail, office si entertainment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )