Libnet.ro
UNICEF

23:45

A fost lansata reteaua Global Compact in Romania. Care sunt primele companii care au devenit membre

România Liberă România Liberă,
A fost lansata reteaua Global Compact in Romania. Care sunt primele companii care au devenit membre

Companiile si organizatiile romanesti sunt invitate sa lupte impotriva coruptiei, sa sustina drepturile omului si sa protejeze mediul inconjurator, prin aderarea la Reteaua pentru responsabilizare sociala, Global Compact Romania. Reteaua a fost lansata vineri, la Academia Romana, si are, pana acum, 23 de membri. continuă pe România Liberă

United Nations Global Compact si-a lansat filiala din Romania. Fundatia Mereu Aproape, invitata sa adere la retea

Reteaua UN Global Compact si-a lasat filiala din Romania si isi propune sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in Romania. Deja la retea au fost invitate sa adere mai multe companii si ONG-uri.

Fundatia Mereu Aproape, in U.N. Global Compact

Reteaua UN Global Compact si-a lansat filiala din Romania si isi propune sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in Romania. Deja la retea au fost invitate sa adere mai multe companii si.

Directorul executiv al Grupului Enel va fi in consiliul de administratie al Global Compact, ONU

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a anuntat ca Secretarul General Ban Ki-moon l-a numit pe Francesco Starace, director executiv al Grupului Enel, in consiliul de administratie al Global Compact, din cadrul ONU, arata un comunicat transmis redactiei.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani

Omul de afaceri Adrian Sarbu si fostul senator PNL Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT. Ei sunt audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani.

Microsoft confirma in cate variante lanseaza Windows 10. Care sunt diferentele

Cum s-a intamplat si cu versiunile anterioare de Windows, oficialii Microsoft au confirmat ca Windows 10 va fi lansat in mai multe versiuni diferite. Mai sunt doar cateva luni pana la lansarea din vara a versiunii finale de Windows 10. Noul sistem de operare ar trebui sa faca o treaba foarte buna in a ne [] Microsoft confirma in cate variante lanseaza Windows 10. Care sunt diferentele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Suceava este primul oras din Romania care va dota parcul auto cu automobile electrice

Suceava este primul oras din Romania care va implementa conceptul de electromobilitate cu vehicule electrice si puncte de incarcare, spune primarul Ion Lungu. Municipalitatea a primit aviz favorabil pentru demararea.

Liderul PRU: Lista rusinii cu cei 92 de senatori care sunt de acord cu defrisarea Romaniei

Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita, face o lista a celor 92 de parlamentari care au votat impotriva opririi defrisarilor ilegale din tara noastra. Senatorii PNL, PSD, UDMR si.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran explica care sunt problemele din economia romanesca

Joi, citim pe bloguri despre cresterea economica din Romania, despre travelselfie. ro, proiectul initiat de bloggeri, dar si despre campania demarata de Dorna pentru copiii nascuti prematur.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

PMP va depune in Parlament un proiect de lege privind organizarea si functionarea sistemul de sanatate din Romania care face referire la existenta unor case private de sanatate

Partidul Miscarea Populara va depune in Parlament un proiect de lege cu privire la organizarea si functionarea sistemul de sanatate dn Romania. Presedintele formatiunii, Eugen Tomac, sustine ca Romania are.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )