Libnet.ro
UNICEF

07:15

Suceava este primul oras din Romania care va dota parcul auto cu automobile electrice

B1 B1,
Suceava este primul oras din Romania care va dota parcul auto cu automobile electrice

Suceava este primul oras din Romania care va implementa conceptul de electromobilitate cu vehicule electrice si puncte de incarcare, spune primarul Ion Lungu. Municipalitatea a primit aviz favorabil pentru demararea. continuă pe B1

PMP va depune in Parlament un proiect de lege privind organizarea si functionarea sistemul de sanatate din Romania care face referire la existenta unor case private de sanatate

Partidul Miscarea Populara va depune in Parlament un proiect de lege cu privire la organizarea si functionarea sistemul de sanatate dn Romania. Presedintele formatiunii, Eugen Tomac, sustine ca Romania are.

Primul termen din dosarul retrocedarilor ilegale. Viorel si Andrei Hrebenciuc vor ajunge astazi in fata instantei

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor ajunge astazi in fata instantei pentru primul termen din dosarul retrocedarilor ilegale. Procurorii il acuza pe Viorel Hrebenciuc ca ar fi facut presiuni in cadrul conducerii.

Cemacon intra pe profit si devine al doilea producator de caramizi din Romania

Cemacon, al doilea producator de blocuri ceramice din Romania, conform studiului de piata facut de compania InterBiz, a inregistrat profit la finalul primului trimestru din 2015.

Viorel Hrebenciuc si fiul sau, la primul termen din dosarul retrocedarilor

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor ajunge astazi in fata instantei pentru primul termen din dosarul retrocedarilor ilegale. Procurorii il acuza pe Viorel Hrebenciuc ca ar fi facut presiuni in cadrul.

Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din aceasta luna nu mai sunt la vanzare in Romania. Decizia a venit in instanta si compania nu a primit dreptul de a reporni vanzarile. eMAG este unul dintre retailerii care au interdictie de la import si vanzare. Vringo, o companie din New York, a reusit sa [] Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Proiectul care prevede infiintarea Academiei de Stiinte Juridice din Romania a fost adoptat in sedinta de Guvern de miercuri

In sedinta de Guvern de miercuri, plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede infiintarea Academiei de Stiinte Juridice din Romania ASJR). Initiativa legislativa a fost adoptata cu.

Business report: Impozitarea bacsisului invita la frauda? Cum poate deveni mijloc de albire a banilor negri; Topul celor mai solide companii de asigurare din Romania; Baietii destepti isi pregatesc revenirea in energie

Meseria de fermier redevine interesanta pentru tineri. Cu ajutorul subventiilor europene, fermele din Romania devin tot mai profitabile. Agricultura si meseria de fermier devin tot atractive pentru cei care doresc sa isi faureasca o cariera in mediul rural. Cel mai rau famat cartier al Bucurestiului a devenit tinta retailerilor straini. Sursa de inspiratie pentru trupele hip-hop in anii '90, din cauza saraciei care caracteriza populatia din zona, cartierul Pantelimon devine una dintre cele mai cosmopolite zone ale Bucurestiului.

Filmul LIVE ajunge de vineri in 22 de orase din Romania

Debutul in regie al lui Vlad Paunescu, lungmetrajul LIVE va fi lansat de Castel Film de vineri in 38 de cinematografe din Romania. Pelicula ii are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Terenurile si locuintele din Romania, inregistrate gratuit

Terenurile si locuintele din Romania sunt inregistrate gratuit incepand de astazi si pana in 2023, in cadrul Programului National de Cadastru si Carte Funciara, anunta intr-un comunicat de presa.

Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea Cathedral Plaza

Episcopii romano-catolici si greco-catolici cer Guvernului Romaniei sa se implice in mod categoric pentru exproprierea terenului pentru utilitate publica si in refacerea cadrului construit preexistent constructiei ilegale, se arata intr-o Declaratie Publica a clericilor intruniti in sesiunea de primavara a Conferintei Episcopilor din Romania.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )