Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un fost miner a devenit unul dintre cei mai mari producatori de produse din plastic din tara

Adevărul Adevărul,
Un fost miner a devenit unul dintre cei mai mari producatori de produse din plastic din tara

Un fost miner a devenit un om de afaceri de succes. Lelius Stanusoiu este unul dintre cei mari producatori de produse din plastic din tara. Produsele realizate de fabrica acestuia din Targu Jiu se gasesc pe rafturile marilor magazine din tara. continuă pe Adevărul

ALERTA MONDIALA: Unul dintre cei mai mari vulcani e pe cale sa ERUPA

Bardarbunga din Islanda, cu o inaltime de 2. 009 metri, este unul dintre vulcanii mari din lume aflat sub monitorizare geologica permanenta, deoarece exista temeri ca este pe cale sa erupa, daca.

Decizie de eliberare conditionata pentru interlopul Claudiu Sibisean, unul dintre cei mai celebrii infractori din Alba

Unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Alba, Claudiu Mircea Sibisean, fost lider al lumii interlope din oras, ar urma sa fie eliberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis in 1 noiembrie 2017 propunerea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Aiud privind lasarea in libertate a condamnatului.

NIMENI nu se astepta la ASA CEVA din partea lui FUEGO, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Chiar el a facut ANUNTUL

Paul Surugiu, cunoscut ca si Fuego, va incepe un turneu, in curand. Artistul a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza.

Netflix ffinanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Faze tari: A fost descoperita una dintre cele mai mari zburatoare de pe Pamant. A trait in urma cu 70 de milioane de ani si avea marimea unui avion; Doi pasageri care nu se cunosteau au facut sex in avion, chiar pe scaunele lor; Extraterestrii ar putea s

Caz medical extrem de rar si o poveste neobisnuita: o femeie a nascut simultan doi copii cu parinti diferiti. Un caz extrem de rar in care o femeie a devenit insarcinata in timp ce era insarcinata i-a contrariat pe medicii. Un barbat a incercat sa desfaca o sticla de bere cu un spray lacrimogen, intr-un cinematograf. Desi in cinematografele din Germania este interzis sa consumi alcool, un barbat a incercat sa desfaca.

Transformare importanta pentru Cristian Tabara. Cum arata acum vedeta tv dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual

Cristian Tabara, fostul prezentator PRO TV, este de nerecunoscut. Cel care in urma cu aproximativ sapte ani se bucura de notorietate si era unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Romania, a fost.

Un rom din Teleorman si-a facut palat dupa modelul judecatoriei in care a fost condamnat cu executare (FOTO)

La Buzescu, o comuna din Teleorman cu zeci de palate tiganesti, troneaza pe soseaua principala copia fidela a Judecatoriei din Caracal. Dan Finutu, unul dintre cei mai bogati si controversati romi din.

WhatsApp a picat. Care sunt cele mai mari probleme

WhatsApp are probleme de functionare. Cei mai multi utilizatori se plang ca nu pot trimite mesaje si nici nu le pot primi pe ale altora. WhatsApp nu are probleme prea des, dar acum pare sa fie unul dintre momentele dificile pentru cel mai popular serviciu de chat. Circa 42% din utilizatori experimenteaza dificultati in primirea [].

Un cercetator de la Google anunta o noua abordare de inteligenta artificiala, prin care computerele pot indentifica mai bine imaginile, pornind de la mai putine date

Unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori Google in domeniul inteligentei artificiale, Geoffrey Hinton, a prezentat in doua articole stiintifice o noua abordare cu ajutorul careia computerele pot identifica mai bine imagini si elemente din video-uri, pornind de la mai putine date. Hinton spune ca tehnologia actuala de recunoastere a imaginilor este imperfecta fiindca are nevoie de extrem de multe exemple de pornire si are dificultati in a recunoaste un obiect din diverse unghiuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )