Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, audiat la DNA pentru luare de mita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, audiat la DNA pentru luare de mita

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a fost adus din Arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost scos, luni, din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Fost secretar in Ministerul de Justitie, audiat luni la DNA in dosarul in care e acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Ovidiu Putura, fost secretat de stat in Ministerul Justitiei, a fost adus luni din Arestul Politiei Capitalei la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, scrie.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, adus la DNA pentru audieri in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus, luni, la sediul la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Fost presedinte al CJ Timis, audiat la DNA pentru finantarea echipei Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara din epoca Marian Iancu.

EXCLUSIVFrank G. Wisner, fost secretar de stat interimar al SUA: Nu vrem sa ne intoarcem la un Razboi Rece

Lumea se confrunta in acest moment cu o criza ruseasca, nu ucraineana, insa aceasta nu trebuie comparata cu un Razboi Rece si inca poate fi rezolvata prin dialog si diplomatie, explica fostul oficial american Frank G. Wisner.

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, adus la DNA

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a fost adus la DNA, luni dimineata. El este deja arestat preventiv, de la inceputul acestui an, intr-un dosar penal. Pe 21 ianuarie,.

Constantin Ostaficiuc, fostul lider PDL Timis, audiat la DNA in dosarul finantarii clubului Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost chemat la DNA pentru a fi audit in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara din epoca Marian Iancu.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )